2019-01-22 00:53


KOVESI a scăpat de REBELII din DNA. Procurorii Țuluș și Iorga, REVOCAȚI din funcție

 |  15:12
KOVESI a scăpat de REBELII din DNA. Procurorii Țuluș și Iorga, REVOCAȚI din funcție

Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a semnat miercuri revocarea din funcție a procurorilor Doru Țuluș și Mihaiela Moraru Iorga, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a dat marți aviz pozitiv pentru revocarea din funcție a celor doi procurori DNA.

„În ședința din data de 4 iulie 2017, Secția pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a admis solicitarea procurorului-șef al DNA privind avizarea revocării domnului procuror Țuluș Doru Florin și a doamnei procuror Iorga Moraru Mihaiela din funcția de procuror la Direcția Națională Anticorupție", informa marți CSM.

Cei doi au fost audiați, marți, în ședință secretă, de Secția pentru procurori a CSM.

Pe 29 iunie, șeful DNA, Laura Codruța Kovesi, a transmis Secției pentru procurori a CSM cererea de avizare a revocării din funcția de procuror al DNA a Mihaielei Iorga Moraru, pentru faptul că aceasta nu a înregistrat un denunț în conformitate cu dispozițiile legale și nu l-a prezentat spre repartizare procurorului-șef al secției din care făcea parte. Neprezentarea denunțului a avut drept consecință imposibilitatea aplicării unor dispoziții procesual penale în raport cu persoane cercetate.

De asemenea, Kovesi a cerut revocarea din funcția de procuror al DNA a lui Doru Florin Țuluș "pentru existența unei suspiciuni rezonabile că imparțialitatea sa este afectată, având în vedere că a soluționat dosare penale în care era implicată o persoană cu care avea raporturi civile".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-05

TAGURI: kovesi, tulus, iorga, procuror, dna, revocare, csm
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NAE COOL
05 Iul 2017

Nae Cool · București Tocmai faptul că toți politicienii au sărit pe d-na Koveșii arată cât de importantă este această femeie. Nu știu de ce nu se plâng de ea și alți oameni în afară de politicieni. Mai ales Elena Udrea care pozează acum la vârsta ei în fetiță virgina, ba chiar minoră. Minoră la vârstă, minoră la sex și minoră la furat (zice ea). A băgat strechea în ei cucuveaua. Acum au început și procurorii să se tragă de fund înapoi că i-a pus la muncă. Procurorii ar dori să ia 5000 euro pe lună dar să nu facă nimic adică să aibe timp să-i cheltuiască pe la Monaco. Asta le convine și politicienilor. Noroc cu cucuveaua că-i mai trezește noaptea ăn somn când o visează. Îmi place · Răspunde · Chiar acum
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
05 Iul 2017

nu e vorba doar de UDREA-GHiTA in scandalurile de la DNA...sunt peste 600de dosare cu peste 1000de persone implicate,majoritatea sunt politicieni si oameni cu legaturi prin servicii..se zbat toti rechinii sa scape vor un procuror-sef pe care sa-l traga ei de sfori...dar numai presedintele numeste procurorul sef
@NAE COOL
05 Iul 2017

nu esti corect aFACUT ABUZURI SI NEDREPTATI a distrus vieti nevinovate
GARFIELD
06 Iul 2017

Cucuvea o sa iti vine si tie randul cat de tarziu si vei da seama pentru toate matrapazlacurile pe care le-ai facut.Huooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Random imageUltimele stiri

loading...