2018-12-10 02:27


KOVESI, ANUNŢ după ce ministrul Justiţiei i-a cerut REVOCAREA: Voi urma procedura legală şi mă voi...

 |  10:46
KOVESI, ANUNŢ după ce ministrul Justiţiei i-a cerut REVOCAREA: Voi urma procedura legală şi mă voi...

Procurorul şef al DNA Laura Codruţa Kovesi a transmis, vineri, că va urma procedura legală şi se va prezenta, oricând este nevoie, să răspundă, punct cu punct, tuturor afirmaţiilor prezentate de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, care a anunţat declanşarea procedurii de revocare a sa din funcţie.

"Voi urma procedura legală şi mă voi prezenta, oricând este nevoie, să răspund, punct cu punct, tuturor afirmaţiilor prezentate de ministrul Justiţiei”., spune procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Punctul de vedere al acesteia a fost transmis, vineri dimineaţă, de Direcţia Naţională Anticorupţie, pe site-ul instituţiei.

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a anunţat joi seară că declanşează procedura de revocare din funcţie a procurorului şef DNA.

El a a declarat după prezentarea raportului privind activitatea managerială de la DNA că instituţia trebuie să continue să funcţioneze legal şi că nu se identifică cu cel care o conduce. Toader a precizat că raportul este elaborat pe fondul dezbaterilor care au divizat opinia publică în ultimul an şi că a reţinut o situaţie fără precedent a raporturilor dintre autorităţile publice, fiind înregistrate trei conflicte juridice de natură constituţională, în cadrul cărora DNA a fost chemată în faţa instanţei de contencios consitutional, a acuzat implicarea lui Kovesi în dosare şi stilul autoritar al acesteia.

Raportul de 36 de pagini prezentat de Tudorel Toader, care stă la baza deciziei acestuia, are 20 de puncte care prezintă 20 de "categorii de acte şi fapte" din perioada februarie 2017 - februarie 2018, pe care ministrul Justiţiei i le impută şefei DNA.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-23

TAGURI: kovesi, dna, ministrul justitiei,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DNA
23 Feb 2018

Kovesi mai bine ai da drumul la dosare in instanta.nu le mai tine ca ai vazut ca ai in fata o grupare de vagabonzi mafioti fara scrupule.toader este doar un slugoi care va sfarsi rau.
ANONIM
23 Feb 2018

Semnăturile sunt reale cum au fost si voturile ptr Chiorul si palmierul....!!!
ANONIM
23 Feb 2018

Dupa ce a aparat penalii din DNA, nu mai valoreaza doi bani.
Random imageUltimele stiri


loading...