2018-07-18 23:37


Kovesi DEZVĂLUIE ce a declarat Ponta la DNA

 |  17:12
Kovesi DEZVĂLUIE ce a declarat Ponta la DNA

Kovesi a spus că fostul premier Victor Ponta a fost audiat ca martor la DNA în două dosare, de aceea a stat atât de mult la audieri. Săptămâna trecută, în dosarul Belina, DNA a pus-o sub acuzare pe vicepremierul Sevil Shhaideh şi a cerut aviz pentru urmărirea penală a ministrului fondurilor europene, Rovana Plumb.

“În acea zi, domnul Ponta nu a fost audiat doar într-un singur dosar. Au fost două audieri în două dosare diferite. Noi ne putem sesiza din presă, în momentul în care avem indicii clare s-a comis o faptă penală. Simplul fapt că scrie în presă că s-a dat o hotărâre de guvern nu înseamnă automat că acolo s-a comis o faptă penală. Vorbim de nişte hotărâri de guvern foarte tehnice. Au schimbat clasificarea pentru un imobil sau pentru un teren dintr-o categorie în alta. Când citeşti o astfel de hotărâre de guvern, nefiind specialist, nu ajungi la concluzia că este o faptă penală acolo prin simplul fapt că s-a schimbat o clasificare”, a declarat Kovesi la Europa FM.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-09-25

TAGURI: kovesi, ponta, dna, dosar belina

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TE INTREB STIMATA DOAMNA !
25 Sep 2017

De ce intocmesti dosare in mod selectiv doar unui anumit partid pe care nu il agreezi !Cand il vei ancheta pe fostul sot din cauza caruia s aprabusit o autostrada ? dar pe fratele domniei voastre penal sadea ? dar pe ioan bendei de la RDS rcs prieten cu fostul sot cel care a furat de la romani de ce il aperi? De ce il cocolosesti pe Traian basescu cel care a devalizat o tara el si acolitii Aceasta este justitie normala pe care o promovezi mneata sau e o vanatoare de vrajitoare
SI EU INTREB
25 Sep 2017

SI EU INTREB CEVA: DE CE PENTRU UNII DA SI PENTRU ALTII BA. BASESCU NU A FACUT NIMICA? ....STIM CA VA SPRIJINA AMERICA DAR, LEGEA TREBUIE SA FIE RESPECTATA DE TOATA LUMEA...NU SUNTETI DUMNEZEU . NU NE CREDETI PROSTI PE CEI CARE INCA MAI CREDEM IN JUSTITIE.
Random imageUltimele stiri

Apa Nova