2018-12-12 06:01


Kovesi e mândră: DNA a schimbat mentalitatea oamenilor

 |  19:04
Kovesi e mândră: DNA a schimbat mentalitatea oamenilor

Conform unui articol publicat în The Guardian, Laura Kovesi este numită de britanici "Femeia care conduce razboiul anti-coruptie in Romania".

"Ponta nu este singurul. O multime de politicieni, primari, judecatori si procurori au ajuns sa fie anchetati de Directia Nationala Anticoruptie din Romania, intr-o lupta impotriva coruptiei fara rival in tarile Europei de Est. DNA este condus de Laura Codruța Kovesi, un procuror-sef in varsta de 42 de ani, linistit si modest, care aduce trofeu dupa trofeu." notează jurnaliştii britanici.

The Guardian scrie ca demisia anuntata miercuri de Victor Ponta nu reprezinta sfarsitul problemelor pentru premierul Romaniei: protestele de strada care au dus la demsia lui au reprezentat punctul culminant al presiunii determinate de dosarul dosarul din justitie impotriva lui Ponta, in care acesta este acuzat de fraude si fapte de coruptie.

"Pana in 2005, justitia din Romania nu a fost independenta", este o declaratie a lui Kovesi preluata de Guardian. "Este motivul pentru care nu a existat suficient curaj pentru anchete complexe impotriva unor oficiali de rang inalt. Eu cred ca DNA a schimbat mentalitatea romanilor. Ei sunt acum constienti ca nu mai este nevoie sa dea mita pentru a beneficia de drepturile lor", concluzioneaza Laura Codruța Kovesi, scrie hotnews.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-04

TAGURI: kovesi, dna, ponta,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
04 Noi 2015

PARTIAL ADEVARAT...DAR D-N-A ESTE O CREATIE A EUROPENILOR,CARE SUSTIN CURATAREA MIZERIEI SI MAFIEI...PRECUM VEDETI DOSARELE DE MARE CORUPTIE MANANCA SI DIN BANII EUROPENILOR...DE MULTI ANI...EADS SI MICROSOFT AU 10ANI,IAR HOTIILE IMOBILIARE DE LA NOI SE FAC DIN 1990
MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
05 Noi 2015

A lasat sa fure mafioti si sa se faca ca are de lucru . Dar bani nu ii recupereaza . Totul este o parodie .
A SCHIMBAT PE DRACU!
08 Noi 2015

Când o să văd AVERILE CONFISCATE și condamnați nemernicii de politicieni CU EXECUTARE, atunci o să zic și eu, ca-n titlu! Până atunci....LA REVEDERE, fiindcă a fost o miștocăreală mare! Ce-ați păzit până la adoptarea celor 2 coduri, făcute expre ca să-i scape de trântori, delatorii țării ăsteia?! P.S. D-aia TOATĂ CLASA POLITICĂ - cu excepțiile mici, pe care le are - TREBUIE SĂ DISPARĂ DEFINITIV!
Random imageUltimele stiri


loading...