2019-02-21 13:57


KOVESI, întrebată dacă a fost acasă la Gabriel OPREA: „Nu comentez cancanuri!”. Ce spune despre posibilitatea FRAUDĂRII alegerilor din 2009

 |  09:48
KOVESI, întrebată dacă a fost acasă la Gabriel OPREA: „Nu comentez cancanuri!”. Ce spune despre posibilitatea FRAUDĂRII alegerilor din 2009

Procurorul şef al DNA Codruţa Kovesi a declarat, într-un interviu pentru Ziare.com, întrebată în legătură cu prezenţa în casa lui Gabriel Oprea în seara alegerilor prezidenţiale din 2009, că nu comentează cancanuri şi că nu a făcut nimic care ar fi putut influenţa rezultatul scrutinului.

În ceea ce priveşte invitaţia adresată de comisia parlamentară de anchetă pe această temă, Kovesi a precizat că a solicitat un punct de vedere de la CSM şi că aşteaptă un răspuns, informează News.ro.

Întrebată dacă a fost la Gabriel Oprea acasă în seara alegerilor prezidenţiale din 2009, Kovesi a răspuns: "Este deja o intrebare retorică dacă am fost sau nu am fost. Este o temă lansată în spaţiul public de un inculpat şi între timp a devenit o temă de cancan, nu comentez cancanuri, dar vă răspund la întrebări care nu vizează cancanuri".

„Nu am niciun fel de informaţii, date, probe...”

Solicitată să precizeze dacă a făcut ceva pentru a influenţa rezultaul alegerilor prezidentiale din 2009, Laura Codruţa Kovesi a replicat: "Nu. Nu. Şi mă întreb cum aş fi putut influenţa rezultatul alegerilor. Seamănă a scenariu de film".

Ea a spus că nu are "niciun fel de informaţie, date, probe, că s-au fraudat alegerile".

"Dacă aveam o astfel de informaţie, aş fi fost prima care aş fi deschis un dosar penal şi aş fi verificat. Nu am niciun fel de informaţii, date, probe cu privire la aceste suspiciuni", a precizat Kovesi, întrebată dacă are cunoştinţă de încercări ale unor persoane pe care le cunoaşte, Florian Coldea sau George Maior, care ar fi încercat sau chiar ar fi reuşit să influenţeze scrutinul.

În ceea ce priveşte faptul că nu s-a prezentat la comisia parlamentară de anchetă, Kovesi a afirmat că motivul este tocmai acela că nu deţine niciun fel de informaţii, iar obiectivele comisiei, în proporţie de 90%, dacă nu chiar integral, exced competenţelor de procuror.

"Dacă CSM va spune că un procuror sau un judecător e obligat să dea explicaţii în Parlament, o să vedem. Aştept să primesc răspuns de la CSM să îmi spună dacă un procuror sau un judecător este obligat să se ducă să răspundă în faţa Parlamentului", a conchis Kovesi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-17

TAGURI: kovesi, oprea, cancan, alegeri 2009, frauda, csm, procuror, dna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BABUIN
17 Iul 2017

O mincinoasă.. ..minte cum respira ...la fel si cu plagiatul .... OARE CAND SCĂPĂM DE ACEASTA JAVRĂ STEARPA ... NIMIC NU LASĂ BUN IN URMA EI
GOGU
17 Iul 2017

Cat tupeul poate avea aceasta plagiatoare Imi produce sila si greata ....
HAZNAUA COCINA GHITZA-VARANUL
17 Iul 2017

aici e chiar culmea...Kovesi e vinovata si daca se schimba culoarea la semafor acum?????Pana la urma e clar ca vreti sa scapati de ea..dar nu asa cu mizerii de doi bani
MURES
17 Iul 2017

mai hazna tu intr-adevar putzi a hazna si a cocina astea-s mizerii? frate-sau un bandit, tac-su un communist imputzit;ea o agramata o incompetent in ale dreptului o plagiatoare nenorocita care protejeaza si acum javra aia huna care I-a fost barbat-..agent al serviciilor ungare--o paranoiac si o mincinoasa si tu spui ca astea sunt mizerii de doi bani? apropos ce stipendie capeti sa o sustii?
2MURES
17 Iul 2017

nu capata nimic este o leoarba carevorbeste ca sa nu taca
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...