2019-03-22 04:42


Kovesi, răspuns de ultimă oră privind DEMISIA

 |  17:32
Kovesi, răspuns de ultimă oră privind DEMISIA

Răspuns oficial dat de Laura Codruța Kovesi despre rămânerea sa în funcție, după decizia luată de CCR. Kovesi a susținut vehement că nu își va da demisia.

”Nu-mi dau demisia. Atribuțiile manageriale nu au fost delegate”, a spus Laura Codruța Kovesi.

 

Curtea Constituțională a admis sesizarea ministrului Justiției, Tudorel Toader, cu privire la revocarea Laurei Codruța Kovesi. CCR a constatat că există conflict între puteri în cazul respingerii revocării.

 

Preşedintele CCR, Valer Dorneanu, a anunţat că plenul Curţii, cu majoritate de voturi, a admis sesizarea premierului cu privire la acel conflict de competenţă, constatându-se conflict între ministrul Justiţiei şi preşedinte determinat de refuzului şefului statului de a da curs cererii de revocare a şefei DNA.

"Cu privire la calea de urmat şi la celelalte aspecte, le veţi primi imediat în comunicatul de presă, iar argumentele dezvoltate în decizie", a precizat el, transmite Antena 3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-07

TAGURI: kovesi, demisie, reactie, raspuns
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
06 Iul 2018

foarte bine Codruta, te tii tare, insa asta nu garanteaza ca duminica noaptea, malai-mare nu o sa te arunce sub autobuz, sperand sa-si salvezea cea groasa piele...
ANONIM
06 Iul 2018

Foarte bine tante KOVESI .Vezi cu ochii tai ca toate ,sau aproape toate dosarele tale si ale lui Johannus primesc achitari dupa 9ani de taraiala pe drumuri a unor oameni nevinovati Multi dintre ei au murit altii sau imbolnavit grav ,pe unii i ai morat tu cu iradieri comandate la colaboratorii tai din SRI Foarte bine ,ramai acolo Stai closca pe JOHANNUSUL tau si apara l sa nu fie linsat de parintii copiilor de la Colectiv Sa nu fie inchis la beci din cauza hotiilor saleApara l si pe tractoristul Lazar un derbedeu hot Stai acolo ca o closca nebuna!
ANONIM
06 Iul 2018

Javra nu pleaca din fata măcelăriei.....
TRADATORI DE TARA
06 Iul 2018

AI TOLERAT FURAREA TARI DE FIRMELE STRAUNE MAFIOTE . CITE PROCESE LE-AI FACUT ? CE DOSARE SAU PRESCRIS DIN CAUZA AMINARILOR ?? TOLERAREA FURTURILOR DE GAZE SI TOT PTROLUL TARI . CURSUL LEULUI SA DUS DRACU DIN CAUZA SCANDALULUI POLITIC IN CARE TE AFLI . EU AM FOST INTR-UN PROCES SI JUDECATOAREA NU A VRUT SA ASCULTE NICI UN MARTOR DIN PARTEA MEA . ASTA ESTE JUSTITIE . NU RASPUNDE NIMENI NICIODATA DACA ESTE FUNCTIONAR LA STAT . ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU . MAI BINE PRAFUL SA ALEAGA DE TOTI . SA VA MANINCE IORDACHE SI VILCOV CU DRAGNEA
@LEVST. & ANONIM
07 Iul 2018

ATI APARUT JIGODIILOR ? NU VEDETI CA S-A SATURAT INTERNETUL DE COMENTARIILE VOASTRE DE TIP LEGIONAR ? LA JILAVA CU VOI NENOROCITILOR .
TRADATORI DE TARA
07 Iul 2018

PENTRU CA RAUL SA TRIUMFE ESTE SUFICIENT CA OAMENI BUNI , SA NU FACA NIMIC . TOATE FRUMUSETILE LUMI SUNT FACUTE DE OAMENI . DAR SI TOATE JOSNICIILE
LEVST.
09 Iul 2018

Hei, gunoaie ale umanitatii, cine are dreptate , iar acest comentariu( primul, de mai sus) este doar "The Last Time I saw Paris", adica ultima data(dintr-un sir lung) cand am spus ca , cu malai-mare, fripturistul de cea mai joasa spetza, Kodruta nu este sigura niciodata, individul este cu adevarat un pres-edinte, a ajuns hartia higienica a pesedeului..."Iohannis a REVOCAT-O pe Kovesi de la conducerea DNA Acum 2 ore"
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...