2019-01-18 17:54


Kovesi se APĂRĂ: ”Nu se falsifică probe la DNA”

 |  16:32
Kovesi se APĂRĂ: ”Nu se falsifică probe la DNA”

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat marţi la CSM că motivele invocate de ministrul Justiţiei în propunerea de revocare a sa din funcţie sunt "nereale, nedovedite în niciun fel, netemeinice şi unele dintre ele sunt simple susţineri care nu se confirmă cu nimic din realitate".

"Aceste motive invocate sunt nereale, nedovedite în niciun fel, netemeinice şi unele dintre ele sunt simple susţineri care nu se confirmă cu nimic din realitate. Pentru unele dintre afirmaţii, care sunt extrem de grave din punctul meu de vedere, nu există niciun fel de probă, sens în care acest punct de vedere, pe care îl voi prezenta, l-am întocmit şi în scris (...). Eu am depus şi am pregătit un material privind activitatea de management desfăşurată în perioada 2016 - semestrul I 2017, material care a fost predat Inspecţiei Judiciare şi la care, sunt convinsă, ministrul Justiţiei a avut acces, însă nu am găsit niciuna din susţinerile mele în argumentele pe care dumnealui le-a prezentat", a spus Kovesi, scrie Agerpres.

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a subliniat marţi că în Direcţia Naţională Anticorupţie nu se falsifică probe."Nu se falsifică probe în DNA", a afirmat Kovesi la şedinţa Secţiei pentru procurori a CSM, care discută solicitarea ministrului Justiţiei privind revocarea sa din funcţia de procuror-şef al DNA.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-27

TAGURI: csm, dna, kovesi, revocare, tudorel toader
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
27 Feb 2018

HI HI HI HI HI ......cat de ridicola este aceasta fiinta stearpa .....nu va lasa nimic in urma ei ...
ANONIMUS
28 Feb 2018

Fiecare lasa ceva in urma. Bogatia unei tari este data de suma bogatiilor individuale iar a unei institutii de suma realizarilor ei, aduse de fiecare individ. Stimate Anonime mai pune mana pe carte ca si creierul poate fi sterp la idei.
@ ANONIMUS
28 Feb 2018

Se vede vidul ....in cutia ta craniana.....ce realizări a adus aceasta institutie...a acoperit PENALUL suprem!... a acoperit fostul soț ptr afaceri cinstite !.... a acoperit fratele..tot ptr afaceri cinstite ...a acoperit distrugerea industriei...începând cu ALRO...mai doresti sa îți dezvălui din activitatea plagiatoarei ...mincinoase...sterpe, care lasă urme puturoase...
Random imageUltimele stiri

loading...