2019-01-19 21:33


Kovesi se plânge de atacurile presei: ”Viața privată trebuie apărată”

 |  21:41
Kovesi se plânge de atacurile presei: ”Viața privată trebuie apărată”

Laura Codruța Kovesi acuză presiunile și atacurile tot mai puternice din ultima perioadă la adresa sa și a procurorilor DNA, mai ales din partea presei. Șefa DNA anunță că a sesizat CNA legat de aceste aspecte.

”Suntem obișnuiți să fim atacați zilnic. Ce s-a schimbat este intensitatea acestor atacuri și modul injust. Pentru că sunt implicate instituții de presă, iar noi nu le putem răspunde tot timpul. Noi acționăm instituțional, am sesizat CSM.

Este și aspectul bănesc - s-au pus mulți bani în joc pentru a susține aceste atacuri. Singurele instituții care trebuie să ne apere sunt CSM și procurorul general.

Mai e o instituție, CNA. Eu am făcut 12 sesizări, deși ei prin lege ar trebui să se autosesizeze. Sunt situații - nu vorbim de critici, pe care le analizăm - aici vorbim de defăimări, de jigniri, de manipulări, de trucări ale realității. Sunt prezentate poze trucate, documente trucate, care sunt reale.

Cred că CNA ar trebui să aibă un rol activ cu privire la aceste situații, pe care nu le-am sesizat doar eu.

Sunt emisiuni în care se încearcă intimidarea. Este de interes național să se dea la televizor locuința mea? Să se spună: acolo e geamul, acolo e ușa.

Am văzut știri care încalcă intimitatea colegilor. Viața privată trebuie apărată” a declarat Kovesi la Digi24.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-17

TAGURI: kovesi, dna, atacuri, presa, cna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BOGU
17 Ian 2017

OARE NUMAI VIATA TA PRIVA TA TREBUI APĂRATĂ ??? A CELOR LA CARE LE FABR ICI DOSARE NU TREBUI APĂ RATĂ ??? OARE SI VIAT A PRIVATA A LUI RARINCA A FOST APĂRATĂ??? SAU IA I APARAT.O PE A LUI LIDIA ???
CROCODILUL FLAMAND
17 Ian 2017

VA RUGAM FRUMOS.......... .....SA NU DERANJATI VIAT A PRIVATA A LUI OMAR HAIS SAM AL DOILEA............ .....GHITZA DIN PLOPENI-D UBAI.............CARE PLI MBA GEAMANTANELE CU PARAI ..................PROCURO RI NESIMTITI CE SUNTETI.. .....................VA B AGATI IN VIATA PRIVATA A LUI GHTZA..............MA RELE PATRIOT............. VLAD TEPES AL DOILEA..... .............OMAR HAISSAM AL DOILEA............... .....BILL GATES AL DOILEA ......................... .JAMES BOND-007 AL DOILEA ...............ETCETERA
TOT EU
18 Ian 2017

Mai crocodil ....Se ceart ă între ei pe banii fur ați de la prostime .... r Ghiță le-a traso ... .Ia lasat fara bani D ar fi sincer ....Îți pl ace cum minte plagiatoare a ???? Oare a luat le cții de la werner ,sau a u același profesor ???? r Dacă aflii spune.mi
TOT EU
18 Ian 2017

Mai crocodil ....Se ceart ă între ei pe banii fur ați de la prostime .... r Ghiță le-a traso ... .Ia lasat fara bani D ar fi sincer ....Îți pl ace cum minte plagiatoare a ???? Oare a luat le cții de la werner ,sau a u același profesor ???? r Dacă aflii spune.mi
CROCODILUL FLAMAND
18 Ian 2017

@TOT EU.............BAI N ENE ESTI NAIV............ ......UDREA SI GHITZA FUR AU BANII PENTRU MAFIA EVR EIASCA..............SILBE RSTEIN-FINKELSTEIN-TRUICA .......................CU M ADICA I-A TRAS-O....... ..........NU GHITZA -A TR AS-O....................M OSSADUL E PATRONUL ESCROC ILOR DIN PANAMA,CIPRU.... ...................SE RAZ BOIESTE MOSSADUL CU ROMAN IA AICI.....CE DRACU NU G ANDESTI DELOC............ ........GHITZA E UN KGB-I ST DIE-SIE CARE LUCREAZA PENTRU MOSSAD......LA FEL CA SI MULTI ALTII DIN SE RVICII................MAI INTREABA.........CINE ER A MAFIA PETROLULUI DIN PL OIESTI............CINE ER AU CURVELE LUI PINALTI SI RISTEA PRIBOI PRINTRE CA RE SI UDREA.............. ......TOTI AGENTI DUBLI D IE-KGB CARE LUCREAZA PENT RU MOSSAD.....SUB COORDON AREA LUI ISARESCU........ ...........AU FURAT SUTE DE MILIARDE DE EURO IN 27 DE ANI...........NU MAI A VEM NIMIC ROMANESC AICI.. ...........TOTUL E FURAT
MAFIA BOLSEVICA.
18 Ian 2017

Aliantza mafiota psd - al de duce o lupta fara prec edent impotriva justitiei din Romania.Impreuna cu latrina 3 si wc.rotv. car e vor sa isi salveze patr onii de la puscarie ,mafi a bolsevica prin legea an istiei si gratierii vor s a-l impuna pe tzaranoiul de Telemarlan premier.Est e o lupta impotriva justi tiei similara cu cea din Italia anilor '70 cand m afia ajunsese sa comita a trocitati impotriva procu rorilor si judecatorilor.
GâNDITORUL
18 Ian 2017

Așa este cum spune Mafia bolșevică, ăștia de la PSD, mari futaci, i-au pus gând rău frumoasei și neprihanitei Codruț a, vor să o prindă și să o siluiasca că alta frumusețe că ea nu au m ai găsit! Sa fim serioș i! Este fizica pura: oric e acțiune în forță ar e și o reacțiune! Aște pt cu interes deztonamant ul!
Random imageUltimele stiri

loading...