2017-01-16 23:49

EVENIMENT


Kovesi se întoarce la DIICOT

 |  15:02
Kovesi se întoarce la DIICOT

Procurorul general Laura Codruţa Kovesi a declarat, într-o conferinţă de presă, că după ce o să-i expire mandatul pe care îl deţine doreşte să rămână în domeniul juridic. „Mandatul meu va expira în data de 2 octombrie 2012. Aş dori să-mi continui activitatea tot în sistemul juridic, încă n-am luat o decizie. Prioritatea mea este prezentarea raportului de activitate a Ministerului Public, care va avea loc în 8 martie şi la expirarea mandatului o să văd”, a precizat Laura Codruţa Kovesi.

Procurorul general a mai spus că, potrivit legii, poate să revină pe funcţia deţinută anterior, la DIICOT. „Legea prevede că revin pe funcţia deţinută anterior, respectiv în DIICOT. La momentul respectiv voi aprecia în care parte a sistemului judiciar voi rămâne să-mi continui activitatea”, a menţionat Laura Codruţa Kovesi.

Procurorul General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Laura Codruţa Kovesi, a participat, vineri, la Bilanţul de activitate al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-20

TAGURI: kovesi, diicotComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

LA PUSCARIE...
18 Feb 2012

Tu si Morar ve-ti infunda puscariile de la anul - NENOROCITILOR de SLUGOI ! !!
DUMITRU IUGA
19 Feb 2012

Pentru boul de uslas care posteaza anterior: BOULE ! Nimic in plus.
GICACONTRA
27 Feb 2012

Vai domnule portocaliu da r disperati mai santeti v oi astia basistii. Sant i mpresionat ce argumente a veti. Sa traiti bine.

Adauga un comentariu

Random image