2018-12-18 17:14


La COTROCENI protestează și cucuveaua

 |  00:48
La COTROCENI protestează și cucuveaua

Printre cei 4.000 de manifestanti de la Cotroceni (potrivit estimarilor Digi24), care au cerut demisia lui Klaus Iohannis, s-a aflat si o cucuvea. Nu din pluș si nici mov, ci in carne, oase și pene. Un alt manifestant a venit si el la protest insotit de o cucuvea, insa una din lemn. "Se spune ca atunci cand canta cucuveaua este semn rau. Sper ca si la Cotroceni sa se auda vocea acestei pasari!", a spus proprietarul pasarii.

Intrebat de ce si-a adus pasarea la Cotroceni, proprietarul cucuvelei a raspuns: "Este Codruta Kovesi! Nu a spus Ghita ca ea este "cucuveaua mov"? A mea nu este mov, dar e cazul sa cante la Cotroceni. Astept sa prevesteasca schimbari. Asa nu se mai poate!".

"Am venit sa ne aparam votul si sa sustinem Guvernul!", spun oamenii stransi in fata Palatului Cotroceni.

Manifestantii au venit cu pancarte pe care scrie " Iohannis, da-ne tara inapoi! ", "UNESTE ce e dezbinat", "DNA fara cucuvea".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-07

TAGURI: protest, cotroceni, cucuvea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


EPAVELE TRECUTULUI.
07 Feb 2017

Modul jalnic cum sunt manipulate aceste fosile ale trecutului ii are ca regizori pe mizeria de firea , vasilescu si cap de pula codrin stefanescu. Aceste deseuri sunt pupincuristii de o viata ai inculpatului ilici iliescu si frana dezvoltarii democratice a tarii. Ei sunt cei care in '90 aplaudau minerii, ei sunt cei care strigau '' moarte intelectualilor '' ei sunt cei care rageau '' NOI MUNCIM NU GANDIM ''. IATA CA DUPA 27 DEANI AU RAMAS LA FEL NU GANDESC , APROBA HOTIA IN CARE AU TRAIT O VIATA SI AU RAMAS LA FEL DE USOR DE MANIPULAT DE COCINILE TV ALE DOI HOTI : voiculescu si ghita. Treziti - va macar acum materie prima pentru cimitire !
Random imageUltimele stiri


loading...