2019-02-22 16:34


La două săptămâni de la întoarcerea în ÎNCHISOARE, Ioan Becali a solicitat ELIBERAREA condiționată. Când va fi judecată cererea

 |  11:35
La două săptămâni de la întoarcerea în ÎNCHISOARE, Ioan Becali a solicitat ELIBERAREA condiționată. Când va fi judecată cererea

Fostul impresar Ioan Becali a cerut Judecătoriei Slobozia eliberarea condiţionată, urmând ca solicitarea să se discute luni. Cererea de eliberare vine la doar două săptămâni după ce acesta a revenit în spatele gratiilor, fiind condamnat la trei ani de închisoare după ce a mituit-o pe judecătoarea Geanina Terceanu pentru o soluție favorabilă în Dosarul Transferurilor. Becali este încarcerat la Penitenciarul din Slobozia.

Instanţa supremă l-a condamnat pe Ioan Becali la de trei ani de închisoare, iar în cazul fratelui său, Victor Becali, magistraţii au decis să să fie condamnat la 5 ani şi 8 luni de închisoare. Magistraţii instanţei supreme au decis însă să-l achite pe Cristian Borcea în acest dosar, el fiind oricum singurul încarcerat rămas în dosarul Transferurilor.

În acelaşi dosar, judecătoarea Geanina Terceanu, actualmente Teodorovici, a fost condamnată la 7 ani de închisoare pentru luare de mită, aceasta fiind acuzată că ar fi luat în tranşe 220.000 de euro de la fraţii Becali şi Cristian Borcea pentru a-i achita în primă fază în Dosarul Transferurilor. Totodată, magistraţii au decis confiscarea sumei de 185.000 de euro de la fosta judecătoare. Ea a recunoscut toate acuzaţiile care i se aduc în acest dosar.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-04

TAGURI: ioan becali, soclitare, eliberare conditionats, judecata, inchisoare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CARDAN
05 Mar 2018

JUSTITIE A LA ROMANICA . E TOT VINA LUI IOHANNIS SI A CODRUTEI ? EU CRED CA PORCUL ASTA MAFIOT , E AJUTAT DE MODIFICARILE CODULUI PENAL DE IDIOTI CA IORDACHE , NICOLICEA , NICOLAE TUDORICA .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...