2019-01-22 04:17


La fițe, ca-n Vestul Sălbatic: bătaie cu CUȚITE la Mamaia; mai mulți arestați

 |  15:47
La fițe, ca-n Vestul Sălbatic: bătaie cu CUȚITE la Mamaia; mai mulți arestați

Jandarmii au intervenit duminică pentru aplanarea unui scandal izbucnit în apropierea unui club din nordul staţiunii Mamaia, în care au fost implicate zece persoane, trei dintre acestea având cuţite asupra lor, iar oamenii legii au reuşit să îi imobilizeze doar pe cinci dintre cei implicaţi, restul reuşind să fugă. În urma conflictului, un om a ajuns la spital.

Potrivit reprezentanţilor Grupării Mobile de Jandarmi “Tomis” Constanţa, duminică, în jurul orei 06.40, două echipaje care asigurau ordinea în Mamaia au intervenit în urma unui apel la numărul de urgenţă 112, pentru aplanarea unui conflict izbucnit între aproximativ zece persoane, în apropierea unui club din nordul staţiunii.

“Pentru că la momentul sosirii jandarmilor trei dintre scandalagii aveau asupra lor cuţite şi se manifestau violent faţă de alte două persoane, au fost somaţi, imobilizaţi şi încătuşaţi, iar alţi cinci-şase implicaţi în conflict au fugit”, se arată în comunicatul citat de News.ro.

Cele cinci persoane au fost duse la sediul Biroului de Poliţie Mamaia, fiind cercetate pentru port ilegal de armă albă în loc public, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi vătămare corporală.

Ulterior, una dintre persoanele de la Poliţia Mamaia a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa, după ce în urma conflictului a suferit o plagă la mână.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-30

TAGURI: mamaia, zona nord, bataie, cutite
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...