2017-01-22 01:51

EVENIMENT


La 37 de ani, Mălina s-a sinucis din dragoste

 |  21:00
La 37 de ani, Mălina s-a sinucis din dragoste

Artista Mălina Olinescu, fiica Doinei Spătaru, cea care a activat în Şcoala Vedetelor şi la „Dansez pentru tine“, împreună cu Călin Geambaşu şi formaţia lui Petre Geambaşu, şi-a pus capăt zilelor pe 12 decembrie în jurul orei 01.00. Moartea cântăreţei Mălina Olinescu a fost violentă, fiind cauzată de multiple traumatisme şi hemoragii interne, potrivit constatărilor medicilor legişti, care au efectuat, luni, necropsia artistei. Medicii legişti de la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici“ din Bucureşti au efectuat autopsia cadavrului, ei prelevând probe pentru analize toxicologice, potrivit procedurilor în astfel de cazuri, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

Cânta de la vârsta de 5 ani

Atrasă de muzică de la o vârstă fragedă, ea a început să participe la festivaluri încă de când avea 5 ani. În 1995 a câştigat Premiul I la secţiunea Interpretare a Festivalului de muzică uşoară Aurelian Andreescu. În 1996, Mălina Olinescu a fost acceptată în trupa de cântăreţi din popularul show de televiziune „Şcoala Vedetelor“, difuzat la TVR. Alături de această echipă, Mălina Olinescu a suţinut numeroase concerte în toată ţara. Această emisiune a însemnat, de altfel, pentru ea rampa de lansare pe scena muzicii. În acelaşi an, Mălina a participat la Festivalul de muzică uşoară de la Mamaia, unde a câştigat Premiul al III-lea, tot la secţiunea Interpretare. În anul următor, la Festivalul de la Mamaia, a câştigat, alături de compozitorul Adrian Romcescu, Premiul I la secţiunea Şlagăre, cu piesa „Mi-e dor de tine“. Cântăreaţa a fost căsătorită cu clăparul trupei Compact, Dan Stesco, dar cei doi au divorţat în 2007, după şapte ani de căsnicie. În urmă cu aproximativ un an, Mălina Olinescu era diagnosticată la Elias cu „sindrom anxios depresiv”, o tulburare psihică ce se manifestă printr-o triadă simptomatică constituită din: tristeţe, încetinirea proceselor gândirii şi lentoarea psihomotorie. În general, sindromul depresiv poate fi considerat ca o prăbuşire a trăirilor afective bazale cu pierderea sentimentelor de autostimă, pesimism, întunecarea orizonturilor şi disperare.

Suferinţa apropiaţilor

Cei care au iubit-o regretă enorm gestul pe care aceasta l-a făcut şi sunt şocaţi de ceea ce se întâmpla cu Mălina în ultimii ani.

Petre Geambaşu:

„Se pare că era decepţionată în urma unei relaţii. Îl ştiu pe băiat, dar nu-i cunosc numele. S-or fi certat, dar acum toată lumea, de câte ori se ceartă, trebuie să facă asta... Însă poate pe fondul labilităţii ei, cine ştie. Acum două săptămâni am fost împreună cu ea şi cu Călin la «Dănutz SRL», unde am cântat împreună «N-am uitat». A fost ultima oară când am cântat împreună. Iar acum două zile a fost cu Călin la o emisiune, la Digi 1... Părea foarte în regulă... Era foarte fericită că acum o săptămână îşi terminase de renovat apartamentul... Păcat...", a mai declarat Petre Geambaşu pentru „Jurnalul Naţional“.

Horia Brenciu

„De-o perioada încoace ni se sting artiştii... Singuri, bolnavi sau discreditaţi de societate. Unii poate sunt mai slabi decât alţii şi nu pot lupta decât dacă beneficiază de dragostea celor din jur. Am mai spus-o şi o repet: aplaudaţi-i cât timp sunt în viaţă! După ce pleacă dincolo e tardiv. Mălina a murit de ziua lui Sinatra... Ce ironie... Dumnezeu s-o odihnească!“, a scris Horia Brenciu.

Doina Spataru

„Vă mulţumesc tuturor şi mai am o rugăminte. Aşa cum Mălina a trecut prin viaţă cu discreţie, vă rog din tot sufletul, şi sunt convinsă că este şi dorinţa ei, să trataţi trecerea asta a ei Dincolo tot aşa, cu discreţie, decenţă şi respect“, a spus Doina, vizibil afectată.

Cătălina Toma

„O altă mare cântăreaţă din România s-a sinucis. Îmi pare foarte rău, mă rog pentru sufletul ei. Mulţi dintre noi suntem răniţi, dar sinuciderea nu este o opţiune. Mălina Olinescu, Dumnezeu să te binecuvânteze, scumpo“, a scris Cătălina Toma pe pagina ei de Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-12-10

Mai multe imagini:
La 37 de ani, Mălina s-a sinucis din dragoste
zoom
La 37 de ani, Mălina s-a sinucis din dragoste
zoom
La 37 de ani, Mălina s-a sinucis din dragoste
zoom

La 37 de ani, Mălina s-a sinucis din dragoste
zoom

TAGURI: Malina Olinescu, sinucis, moarte, prieteni, suferintaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image