2017-01-23 02:32


La arme! S-a deschis Expomil

 |  21:00
La arme! S-a deschis Expomil

Peste 80 de companii din industria de apărare românească şi din străinătate sunt prezente, în perioada 22-25 septembrie, la ediţia a VII-a a Expoziţiei Internaţionale de Tehnică Militară - EXPOMIL 2011, deschisă la Romexpo.

În pavilionul central sunt expuse sisteme şi echipamente militare din dotarea forţelor Sistemului Naţional de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională, fabricate de firme din peste 10 ţări, printre care Anglia, Franţa, Germania, Israel, Italia, Olanda, Polonia şi SUA.

Printre companiile importante care participă la eveniment se află Eurocopter România, care îşi prezintă cele mai moderne tehnologii pentru trei dintre cele mai importante modele de elicoptere: Tiger, AS365 N2 şi EC 135. Tot în cadrul târgului, Ministerul Administraţiei şi Internelor expune tehnică şi armanent de ultimă generaţie din dotarea Poliţiei, Jandarmeriei, Poliţiei de Frontieră şi Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Armata Română va prezenta în premieră noul transportor amfibiu blindat TBT 8X8. Această variantă va fi probabil şi cea mai numeroasă în cadrul Batalioanelor de infanterie motorizată şi are în dotare: tun rapid calibrul 30 mm, care va putea utiliza o gamă largă de proiectile, inclusiv săgeata; lansator de rachete AT Spike, cu trei rachete; sisteme de capcane IR şi RL şi pentru prima oară în România, TBT-ul va fi prevăzut cu blindaj compozit românesc din fabrică.

Ediţia de anul acesta va găzdui o expoziţie de fotografie care va prezenta istoria EXPOMIL prin imagini reprezentative din cadrul celor şase ediţii precedente, care să ofere o perspectivă de ansamblu asupra evoluţiei acestei manifestări.

Programul de vizitare este rezervat specialiştilor în zilele de 22 şi 23 septembrie, între orele 10.00 şi 18.00, în timp ce pentru publicul larg, accesul va fi permis în zilele de 25 şi 26 septembrie, în intervalul orar 10.00-16.00.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-10-03

Mai multe imagini:
La arme! S-a deschis Expomil
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image