2017-01-19 11:28

EVENIMENT


La Universitate, Boc şi Băsescu au fost purtaţi în coşciug. GALERIE FOTO+VIDEO!

 |  00:52
La Universitate, Boc şi Băsescu au fost purtaţi în coşciug. GALERIE FOTO+VIDEO!

Nici în patra zi consecutivă de proteste cele câteva sute de oameni adunaţi în Piaţa Universităţii din Capitală nu l-au uitat pe preşedintele ţării. Şi nici pe Boc. Deşi le-au scandat numele în fel şi chip de zeci şi mii de ori, cerându-le demisia în mod public, protestatarii s-au manifestat de data aceasta civilizat, afşându-şi mesajele pe pancarte şi foi A4, în acelaşi timp huiduind şi ţipând în gura mare, cât îi ţineau plămânii: “jos Băsescu, jos regimul”.

Lumea era deja în Piaţă înainte de înserare

Era trecut de ora 17.00. Pe Bulevardul Magheru, de la Romană la Universitate, i-am întâlnit cu totul întâmplător pe Prinţul Radu de România, care schimba la un colţ de bloc nişte valută, pe actriţa Maia Morgenstern ce păşea abătută cu un rucsac înspre celălalt capăt al bulevardului şi, la final, chiar printre protestatari, pe unul dintre membrii de umor “Vouă”. Se făcuse deja seară. La acea oră, la km 0, era o mişcare destul de timidă. Lumea se manifesta încă foarte paşnic, iar cu toţii manifestanţii numărau cel mult 200-300 de oameni, majoritatea de vârsta a doua.

“Nu plecăm acasă, nu plecăm acasă”

În apropierea Sălii Amfiteatru stăteau “la pândă” trei autospeciale ale Pompierilor. Câţiva paşi mai încolo puteau fi văzute trei maşini de Ambulanţă ale SMURD. La câteva minute distanţă, în faţa Spitalului Colţea, apăruseră şi două maşini ale Jandarmeriei pline ochi cu soldaţi de la ordine publică. Nici nu începuse să ningă şi studenţii începeau să sosească la manifestaţie. Pe străzile de la fântâni şi de lângă Intercontinental, în special de lângă Intercontinental, jandarmii burduşiţi cu puşti şi cagule le dădeau ghes tinerilor ce mişunau prin zonă luându-i la percheziţie. Exact ca pe stadion. Percheziţia era una, filmatul şi fotografiatul actelor de identitate ale celor care le ieşeau în cale era alta. În jurul orei 0.00, Poliţia a blocat bulevardul dintre Piaţa Unirii şi Piaţa Universităţii folosind mai multe trupe de intervenţie pentru a asigura pacea, în timp ce un grup mare de protestatari se deplasau prin zonă. Aceştia au reţinut, folosind spray paralizant, aproximativ 20 de oameni din motive momentan necunoscute.  Destul de represivi au reacţionat şi la adresa jurnaliştilor prezenţi la faţa locului, dar temător atunci când erau rugaţi să ne spună cine sunt. Unii chiar “îşi înmuiau” comportamentul după scurte, dar fulgerătoare procese de conştiinţă. Colonelul Neagu de la Jandarmerie, el însuşi percheziţionist, ne-a declarat că: “Astfel de măsuri au fost luate pentru că ar fi avut informaţii (Jandarmeria – n.r.) că tinerii ascund în rucsacii din spate şi sub fulare bolovani şi tot felul de obiecte ciudate”.

Băsescu şi Boc, un tandem teatral

Ironie sau nu, în această seară “s-a jucat” la Universitate, direct în stradă, în faţa Teatrului Naţional şi în prezenţa a sute de oameni revoltaţi de situaţia din România, o foarte scurtă şi rapidă piesă de teatru. Crucea purtată în mâini de câţiva tineri din fruntea cortegiului funerar avea inscripţionat mesajul: “Băsescu Ceauşescu”, de parcă acesta i-ar fi fost numele răposatului. Coşciugul însă fusese adus gol la această “primă parte a piesei”. Momentul s-a jucat înainte de orele 20.00, atunci când în piaţă au apărut cei mai mulţi dintre studenţi. Nu după mult timp, grupul cu talent actoricesc a trecut şi la partea a doua a “piesei”, purtând pe umeri un personaj care îl interpreta pe Boc. Cu toate că “mortul” afişa pe o hârtie ţinută la piept “fără violenţă”, mesajul cântat la unison şi într-un delir total de grup suna aşa: “a murit şi Boc, a murit şi Boc”.

Protestele de astă seară s-au manifestat într-un mod neaşteptat de paşnic, iar asta, poate, şi datorită măsurilor mult mai ferme, unele chiar abuzive, luate de forţele de ordine care, cu doar o seară înainte, îşi încasaseră porţia de pietroaie şi lovituri din partea suporterilor nestăpâniţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-02

Mai multe imagini:
La Universitate, Boc şi Băsescu au fost purtaţi în coşciug. GALERIE FOTO+VIDEO!
zoom
La Universitate, Boc şi Băsescu au fost purtaţi în coşciug. GALERIE FOTO+VIDEO!
zoom
La Universitate, Boc şi Băsescu au fost purtaţi în coşciug. GALERIE FOTO+VIDEO!
zoom

La Universitate, Boc şi Băsescu au fost purtaţi în coşciug. GALERIE FOTO+VIDEO!
zoom
La Universitate, Boc şi Băsescu au fost purtaţi în coşciug. GALERIE FOTO+VIDEO!
zoom
La Universitate, Boc şi Băsescu au fost purtaţi în coşciug. GALERIE FOTO+VIDEO!
zoom

La Universitate, Boc şi Băsescu au fost purtaţi în coşciug. GALERIE FOTO+VIDEO!
zoom
La Universitate, Boc şi Băsescu au fost purtaţi în coşciug. GALERIE FOTO+VIDEO!
zoom
La Universitate, Boc şi Băsescu au fost purtaţi în coşciug. GALERIE FOTO+VIDEO!
zoom


TAGURI: universitate, boc, basescu, cosciug, teatrul national, intercontinentalComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

PATAPIEVICI
17 Ian 2012

hmmmm.... retineti deci I p -urile celor care poste aza- da? ... 1. oameni bu ni - mergeti la cotroceni si scoateti hiena din vi zuina, de boashe - nu la universitate ! 2. revolut ia nu este o actiune pasn ica , cu miinile in buzun are si pancarde , ci cu s ecurea in mina! 3. cautat i un lider ....ca in aces t moment nu exista un con ducator ! De-asta va num este basescu viermi si bo c chiupalaci ...fiindca c hiar sunteti daca tooot f luturati steaguri si lozi nci in loc de furci si se curi si va adunati unde n u trebuie, adica la unive rsitate. Adunati-va la C otroceni nu aiurea.... sp argeti usa acolo nu usile negustorilor de pe sarin dari!
BOGDAN
17 Ian 2012

Nu vă lăsaţi atraşi n jocul politic murdar f ăcut de Opoziţiei! Inst igarea lor la violenta si proteste nu cunoaste lim ite ,singurul lucru pe ca re il vor sunt doar votur ile voastre !!
RADUUU
17 Ian 2012

Manipularea USL nu cunoa te limite!! Nu deveniţi mase de manevră pentru o cauză falsă. Gândiţ i fratilor, nu dormiţi!
MARIUS
17 Ian 2012

Aşa-zisele revolte sunt doar măsura manipulării USL. Ei au platit oameni sa iasa in strada sa ins tige la violenta! Nu pica ti in plasa taraturilor a stora !
ANDRE
17 Ian 2012

hahaha ce tare gluma base scu si boc purtati in cos ciug, e tare rau.. numai asa mai scapam de ei.
PAUL
17 Ian 2012

Luaţi atitudine faţă d e manipularea conştiinţ ei publice! Vrem soluţii , nu false revoluţii! Ce se intampla acum e doa r mana alde Ponta si USL , nicidecum romanul care isi striga amarul !
DUMITRU IUGA
17 Ian 2012

Apel Faceti un efort de v ointa si incercati sa ide ntificati profilul social , moral si politic al per soanelor aflate in aceste zile in strada. « Revol utionarii » - grup de pr esiune, creat de Ion Ilie scu, plin de privilegii, total imoral, menit a-i l egitima si a-i conserva p uterea. Boc a indraznit s a le taie indemnizatia de peste 20 milioane lei ve chi lunar si au luat foc. Sunt controlati si raspu nd la ordinele PSD – eu lui. « Galeriile de fotb al » patronate si stipen diate de fosti militieni si securisti sau de indiv izi plini de bani negri a paruti in peisajul econom ic al Romaniei sub ocroti rea aceluiasi regim Ion I liescu. Grupuri de presiu ne violente care, daca es te nevoie, sunt scoase in strada. Raspund la ordin ele celor care ii ocrotes c si care au socotit ca a cum este nevoie. Nu se te m de lege pentru ca s-au format intr-un climat mai presus de lege ! « No stalgicii ». Masa alcatu ita din pensionari care p lang dupa regimul Ceauses cu. Unii pentru ca au pie rdut privilegiile de odin ioara sau simt ca le sunt amenintate pensiile « n esimtite ». Altii, sarac i cu duhul, care se uita stramb la capitalismul pe care nu il inteleg nici daca i-ai omora cu parul. « Electoratul dur al U SL », subordonat informa tic Antenelor lui Voicule scu si Realitatilor lui V antu, oameni care vad neg ru inaintea ochilor cand aud de Basescu, Boc sau U drea si urla cu ochii ies iti din orbite si spume l a gura JOS ! Nu sunt mult i dar se afla peste tot i n tara. Partide mari, nu ? Printre toti cei descri si mai sus se afla destui mincinosi care se plang de saracie cand ei au ban i de ii intorc cu lopata, altii care au probleme s erioase cu ficapul. Mai este si categoria « gura casca », oameni care vi n ca la spectacol si se s traduiesc sa prinda si ei o camera de luat vederi ca sa-i vada familia si v ecinii cum au ajuns ei ve dete la televizor. In sf arsit, vin si cei care se simt grav apasati de via ta, bani putini, somaj al te neajunsuri reale. Stri ga si ei, mai cu jumatate de gura, ce urla ceilalt i dar in intimitatea lor mediteaza – daca astia jos, vin altii la fel ! Mama lor de pungasi ca toti sunt la fel ! In ge neral oameni neinformati care nu stiu si, astfel, nu inteleg ca reformele a doptate erau necesare. Du reroase, recunosc. Altfel ne-am fi aflat in situat ia Greciei. Cu diferenta ca grecii au destule gaur i la curea ca s-o mai str anga putin. Dumitru Iuga. tiiu2001@yahoo.com
STEFAN
17 Ian 2012

O mână de parveniţi ş i manipulatori nu trebuie să dicteze conştiinţa unui întreg popor! Lua i atitudine faţă de pr otestele-făcătură! NU vă lăsaţi manipulaţi. Totul este o făcătură a comuniştilor din PSD.
ADRIAN
17 Ian 2012

lichelele din USL vor să câştige alegerile prin manipulare şi minciună , prin distrugerea sistem ului de sănătate şi pe spinarea românilor. Vre m modernizare si reforma frate , nu manipulare si solutii false.
IONUT
17 Ian 2012

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Chiar nu va dati seama c a PSD-ul vrea ca noi să rămânem în gunoi si sa traim ca niste sclavi ?? ? Nu uitati o chestie : c rezul USL e urmatorul : m intim , manipulam si votu rile vi le luaam !!! Nist e nenorociti , nu`i lasa ti sa intre in capul vost ru !!
GELU
17 Ian 2012

Protestul împotriva refo rmei din sănătate nu es te decât paravanul în s patele căruia se ascund interesele meschine ale P SD şi PNL. Deschideţi o chii si nu va mai lasati indobitociti de manipular ea crasa a lichelelor as tora !!
ANDREI
17 Ian 2012

RUSINE USL pentru violent ele facute RUSINE pentru inchirierea echipelor de fotbal pentru tulburarea linisti publice
BABA
17 Ian 2012

bei oameni inculti si far a minte , la voi doar sto macul vb , Basescu este d oar un presedinte nu are putere majoritara pt Dumn ezeu , din puterea majori tara fac parte si rivalii politici psd , pnl etc c are inpiedica si manipule aza ca sa puna mana pe pu tere , vai vai vai .
MARIAN
17 Ian 2012

Ghiar nu vedetzi sa ce ma nipuleaza in masa ... Ult rasi, Oameni cu functii i n diferite partide, PSD, PNL, USL. Chiar si Antone sc afirma ca sunt implica ti direct in aceste prote ste, nu cred ca ar deranj a pe nimeni daca sar face protestele fara violente ... nu stiu e doar parer e mea, dar unde ajungem d aca ne lasam manipulati i n masa ? Ce „vrem” vo r mai exact (Revolutie, r azboi civil sau iar vro l ovitura de stat?).
DEEA
17 Ian 2012

ce gluma buna ati facut c u boc si basescu in cosni ug, numai asa am scapa de ei..
MITU
17 Ian 2012

O mână de parveniţi ş i manipulatori nu trebuie să dicteze conştiinţa unui întreg popor! Lua i atitudine faţă de pr otestele-făcătură!
SAMI
17 Ian 2012

nici in halul asta, o sa scapam odata si odata de ei, mai bine mai tarziu d ecat niciodata.
GABI
17 Ian 2012

urata chestie faza cu cos ciugele, nu este normal.. este urat cum am ajuns sa facem, o sa scapam si ei odata si odata.
GEORGE
17 Ian 2012

urat faza cu cosciugul pe ntru base si boc, o sa sc apam odat de ei, dar nu a sa.
CRISTINA
17 Ian 2012

Rusine USL-ului pentru ce ea ce face, plateste oame ni ca sa iasa in strada s a creeze un intreg haos, oamenii astia de nimic nu au altceva in cap decat sa ajunga la putere si sa fure, Antonescule si Pon ta lasatine in pace ca ne -am saturat de minicinile cu care veniti zi de zi pe la TV.RUSINE!!!
CIPRIAN
17 Ian 2012

Se pare ca micul COMUNIST Ponta si Antonescu au d at zvon pe Facebook sa ia sa lumea in strada. Cu ca t i-ati platit pe ai vost ri sa iasa in strada neno rocitilor, Rusine sa va f ie, cumparati oameni pent ru placerile voastre diab olice.Plecati
COSMIN
17 Ian 2012

Ponta si-a facut si el ga lerie cu huliganii de la Steaua i-a chemat in stra da sa aiba cat mai multi protestanti, normal ca oa meni destepti nu vin sa protesteze pe strazi la u rletul unui BUFON ce isi doreste puterea si atat. NU te mai vrem
DANI
17 Ian 2012

Antonescu iar te-ai gandi t tu sa faci o combinatie si ce ai zis sa platesti tineretul PNL-ist sa ias a in strada, a stai ca de fapt voi nu aveti Organiz atie de Tineret, voi luat i niste studenti de pe la tara pe care ii platiti si dupa ziceti ca e Tiner etul PNL-ist. Esti josnic Antonescule lasane.
DIANA
17 Ian 2012

Ponta si Antonescu ar tre bui sa plece la arabi sa isi faca veacul acolo, p entru tara noastra sunt p rea slabi, nu ii duc capu l pe astia doi nici cat o gaina, sa se urce amando i in masina de curse a lu i Ponta si sa plece cat m ai departe de aici, a par don am uitat ca Ponta nu e in stare sa conduca o m asina e doar copilot si n ici asta nu o face bine c a intra din sant in sant cu masina .
RADU
17 Ian 2012

Ne-au distrus tara, dar e urat faza cu cosciugul, abia asteptam sas capam d e ei.
MIRELA
17 Ian 2012

Ati ales sa va lasati man ipulati de USL-isti, acee iasi care au furat tara s i au adus-o intr-o situat ie deplorabila. In loc sa veniti cu solutii, ati a les sa vandalizati! Incer cati sa ganditi cu mintea voastra!!!
CRISTI
17 Ian 2012

Experţii în economie af irmă că mişcările de protest vin într-un mome nt extrem de prost, în c ontextul în care 9 ţăr i europene au fost retrog radate de agenţia Standa rd & Poors. Retrogradarea va avea indirect efecte negative asupra României , iar degradarea imaginii ţării noastre în medi ile internaţionale va ag rava aceste efecte. Este posibilă chiar o retrogr adare directă a Românie i, în cazul în care mi cările de stradă se vo r prelungi. România era lăudată în mediile int ernaţionale - măsurile de austeritate erau imple mentate, economia era pe creştere, piaţa financi ară relativ stabilă, î n vreme ce despre celelal te ţări europene se vor bea de rău. Protestele d egradează această imagi ne pozitivă şi contrari ază mediile internaţion ale în condiţiile în c are mişcările de strad nu au avut loc la momen tul implementării măsur ilor de austeritate ci ab ia acum, după un an şi jumătate.
CRISTINA
17 Ian 2012

Haide-ti sa incurajam m odernizarea si nu manipul area, sa nu mai dam creza re comenturilor rautacioa se, cred ca deja nu mai e ste un secret, Antonescu si Ponta prin aghiotantii lor isi platesc oamenii pentru a merge la protest e.
DRAGOSH
17 Ian 2012

tot mai multi romani au c azut prada mintilor bolna ve ale reprezentantilor a liantei usl. Isteria prov ocata de grupul de opozit ie va avea repercursiuni majore pe viitor. eu sust in Traian Basescu!!!! Voi ?
MARIANMIHAITA
17 Ian 2012

In cele din urma Ponta a reusit sa-si creeze mediu l care si l-a dorit intot deauna si anume cel cu ma sini incendiate , violent a astfel simtindu-se asem enea lui Castro.Pe langa asta acesta a reusit sa s trice la Strasbourg tot c e au construit romanii ca imagine in 2 ani.
ALEXANDRU
17 Ian 2012

Ce putem realiza prin ace ste proteste violente ? N imik va spun eu atata ma nipulare si bataie de joc din partea usl-ului , ps d-ului si pnl-ului ce vo r? Sa faca precum Iliescu ? inca o lovitura de stat probabil. Sa imparta "p rada" Tzara intre ei ...
SILVIU
17 Ian 2012

ar fi bine daca am scaapa a de ei dar nici in halul asta...urat faza cu cosc iugul
ALEX
17 Ian 2012

Nu dormiti si nu va lasat i manevrati de opozitia c orupta si de teleiziunile platite. Romani, este ti mpul sa analizati bine lu crurile si sa luati deciz ia corecta pentru noi si pentru tara. Nu-i lasati sa ne fure demnitatea.
MATEI
17 Ian 2012

urata faza cu cosciugul p entru boc si base, nu se merita nici chiar asa fie ca si ei ne-au bagat in pamant.
NEDDHU
17 Ian 2012

Singurul lucru care se va schimba (desi sansele su nt mici) in Romania prin aceasta manipulare din pa rtea presei, PSD-ului, PN L-ului, USL-ului, etc., v a fi echipa de guvernare. Nu cred ca Ponta sau Ant onescu sunt mai capabili sa schimbe Romania in bin e decat cei din momentul de fata.
ZUMA
17 Ian 2012

Ponta si acest Antonescu nu apar si ei in strada a laturi de protestatari? E ste foarte usor sa indemn i lumea la proteste din s patele camerelor de filma t sau prin intermediul on -line fara riscul de a fi batuti. Cum vine asta? P rosti se bat in Piata Uni versitatii pana se lasa c u spitalizare doar pentru ca USL sa poata lua "cio lanul" cu eforturi minime ??
NETKROSS
17 Ian 2012

Fiecare face ce vrea, fie care fura cat poate, care face zone de odihna sa i nchida ochii la oameni sa nu zica k nu a facut nim ic care ne fura pe fata sunt mult mai multe alte chestii mai importante d e facut in tara.Sa alegem un viitor mai bun pentru noi si sa facem o schimb are.Ganditi-va bine ce vr eti si nu stati si coment ati doar.Sa schimbam tara in mai bine!!!
GEORGE
17 Ian 2012

Ne ducem sa facem protest e?!! Pentru ce facem aces te proteste?!! Pentru Bas escu care a facut in asa fel incat sa ne deschida portile spre alte tari di n toata Europa?!!! In opi nia mea toti cei care fac aceste proteste nu sunt decat oameni care nu au n ici un fel de legatura cu exteriorul se gandesc nu mai la ei si cum sa faca sa-l darame pe presedinte . Daca cumva guvernul Boc va cadea ceea ce nu se v a intampla, sunt convins ca tara se va duce muuuul t in jos!!
MIHAI
17 Ian 2012

In Romania din cauza mult ora lucrurile nu merg cum ar trebuii sa mearga, si din ce cauza si a cui vi na!? Pai va spun eu din c auza opozitiei care nu ar e altceva de facut decat sa manjeasca populatia cu tot felul de cretinisme si cu tot felul de acuze guvernului actual, nu fac altceva decat sa inrauta teasca situatia. Nu crede ti ca ar fii mai bine sa existe o mai buna comunic are si o seriozitate din partea celor din opozitie ? Eu cred ca da, sunt oam eni mari, capabili si ar trebuii sa contribuie si ei la buna functionare a acestei tari.
SORIN
17 Ian 2012

Din punctul meu de vedere , oamenii sunt manipulati ca sa iasa in strada, ha i sa zicem sunt manipulat i dar nu sunt manipulati cum trebuie si pentru ce trebuie….domnul Arafat a revenit in functie, va contribuii in continuare la elaborarea noii legi a sanatatii, si totusi nu inteleg de ce oamenii con tinua sa iasa in strada, desi ar exista o explicat ie foarte logica, sunt sc osi in strada cu bani…!
OVIDIU
17 Ian 2012

Suntem oameni, ce Dumneze u am ajuns sa iesim in st rada ca sa ce? Sa-i incur cam si mai rau pe cei car e sunt pusi sa faca treab a, ne-am saturat de oamen ii care tot pun bete in r oate guvernului si presed intelui. Eu zic sa lasam lumea sa-si faca treaba p entru ca sunt destul de c ompetenti ca daia i-am al es…nu i-am ales cu bani , i-am ales pentru compet enta lor.
MONA
17 Ian 2012

Opozitia crede ca daca sa re cu comentarii asupra e venimentelor ei sunt mai doriti?Cu totii stim de u nde au pornit toate relel e aduse poporului.Avem at atia oameni capabili, cu o coloana vertrebrala,pre miati de alte tari civili zate,ar trebui sa se gand easca cineva sa ii lasam pe acestia sa ne conduca. Ar fi frumos din partea o pozitiei sa stea deoparte ,sa intre si ei in vizuin ele lor si sa se gandeasc a macar odata la poporul roman lasandu-l in pace.
ANDU
17 Ian 2012

urata faza cu cosciugul p entru base si boc, nu est e normal ce faceti e foar te urat .
ION
17 Ian 2012

urata faza cu cosciugul e groaznic, chirt ca ne fa c rau...dar nici in halul asta.
VIO
18 Ian 2012

si cine a dat bani pt cos ciug? Pt cosciug au bani, dar pt ei nu... nu vi se pare ciudat? Ia anchetat i ca lumea, se dau cate 1 mil, uneori si mai mult pt participant... vedeti la usl
KATERINA
18 Ian 2012

54. Degeaba se chinuie Ba sescu sa faca o tara demo crata, daca USL o mentine comunista!
EMMA
18 Ian 2012

Dezinformarea populatiei se face prin intermediul USL – instigatori la p rotest si violenta
TINA
18 Ian 2012

Ai dreptul sa ti expimi p arerea , sa i sanctionezi pe cei care te conduc la alegeri, sa protestezi d ar fara violenta. Caderea Guvernului ar duce la in tabilitate politica, soci ala, dar si ecomonica ... . asta e clar ultima solu tie pt Romania....!
AL3X
18 Ian 2012

Protestatari au reusit ia r sa distruga imaginea Ro maniei pe plan internatio nal. De ce nu se adopta c alea dialogului?
ALEX123
18 Ian 2012

Ganditiva un pic si nu fa ceti prostia de a face pa rte din masa de manevra p entru o cauza falsa ! Ace ste jocuri murdare facute de opozitie (Antonescu i cu Ponta au plătit oa meni să iasă în strad ) nu duc nicaieri.. Voua nu trebuie sa va dicteze banul !
LAURA
18 Ian 2012

O mână de parveniţi ş i manipulatori nu trebuie să dicteze conştiinţa unui întreg popor! Lua i atitudine faţă de pr otestele-făcătură! Nu vă lăsaţi prostiţi de manipulările USL! Nu mu şcaţi din momeala PSD! Ce vedeţi în stradă es te doar aparatul de propa gandă al Opoziţiei în desfăşurare. Nimic mai mult.
DANIEL
18 Ian 2012

Un protest se poate face si civilizat .. din cate am vazut eu ei sunt pusi numai pe scandal Sa mobil izeze jandarmeria sa isi faca mai bine treaba ca s a opreasca toate prostiil e care le fac manifestant ii ! ! Sigur sunt trimisi si platiti pentru a face asta !
FLORY
18 Ian 2012

USL-ul nu dă doi bani pe voi. Ei vă vor doar vot urile. Pentru USL campani a electorală a început cu potemkidana din strad . Acestia vor să câşt ige alegerile prin manipu lare şi minciună, prin distrugerea sistemului de sănătate şi pe spinar ea românilor.
STRADYVARYUS
18 Ian 2012

Protestul împotriva refo rmei din sănătate nu es te decât paravanul în s patele căruia se ascund interesele meschine ale P SD şi PNL. Deschideţi o chii! Opoziţia vă vrea nenorociţi. De aceea blo chează orice iniţiativ de modernizare a ţări i. De aceea binele genera l este răul lor electora l!
BASARABIA
22 Ian 2012

4. Hai PDL hai PDL sper sa invingi pe cei de la P SD

Adauga un comentariu

Random image