2016-12-09 19:32

EVENIMENT


La Universitate, Boc şi Băsescu au fost purtaţi în coşciug. GALERIE FOTO+VIDEO!

 |  00:52
La Universitate, Boc şi Băsescu au fost purtaţi în coşciug. GALERIE FOTO+VIDEO!

Nici în patra zi consecutivă de proteste cele câteva sute de oameni adunaţi în Piaţa Universităţii din Capitală nu l-au uitat pe preşedintele ţării. Şi nici pe Boc. Deşi le-au scandat numele în fel şi chip de zeci şi mii de ori, cerându-le demisia în mod public, protestatarii s-au manifestat de data aceasta civilizat, afşându-şi mesajele pe pancarte şi foi A4, în acelaşi timp huiduind şi ţipând în gura mare, cât îi ţineau plămânii: “jos Băsescu, jos regimul”.

Lumea era deja în Piaţă înainte de înserare

Era trecut de ora 17.00. Pe Bulevardul Magheru, de la Romană la Universitate, i-am întâlnit cu totul întâmplător pe Prinţul Radu de România, care schimba la un colţ de bloc nişte valută, pe actriţa Maia Morgenstern ce păşea abătută cu un rucsac înspre celălalt capăt al bulevardului şi, la final, chiar printre protestatari, pe unul dintre membrii de umor “Vouă”. Se făcuse deja seară. La acea oră, la km 0, era o mişcare destul de timidă. Lumea se manifesta încă foarte paşnic, iar cu toţii manifestanţii numărau cel mult 200-300 de oameni, majoritatea de vârsta a doua.

“Nu plecăm acasă, nu plecăm acasă”

În apropierea Sălii Amfiteatru stăteau “la pândă” trei autospeciale ale Pompierilor. Câţiva paşi mai încolo puteau fi văzute trei maşini de Ambulanţă ale SMURD. La câteva minute distanţă, în faţa Spitalului Colţea, apăruseră şi două maşini ale Jandarmeriei pline ochi cu soldaţi de la ordine publică. Nici nu începuse să ningă şi studenţii începeau să sosească la manifestaţie. Pe străzile de la fântâni şi de lângă Intercontinental, în special de lângă Intercontinental, jandarmii burduşiţi cu puşti şi cagule le dădeau ghes tinerilor ce mişunau prin zonă luându-i la percheziţie. Exact ca pe stadion. Percheziţia era una, filmatul şi fotografiatul actelor de identitate ale celor care le ieşeau în cale era alta. În jurul orei 0.00, Poliţia a blocat bulevardul dintre Piaţa Unirii şi Piaţa Universităţii folosind mai multe trupe de intervenţie pentru a asigura pacea, în timp ce un grup mare de protestatari se deplasau prin zonă. Aceştia au reţinut, folosind spray paralizant, aproximativ 20 de oameni din motive momentan necunoscute.  Destul de represivi au reacţionat şi la adresa jurnaliştilor prezenţi la faţa locului, dar temător atunci când erau rugaţi să ne spună cine sunt. Unii chiar “îşi înmuiau” comportamentul după scurte, dar fulgerătoare procese de conştiinţă. Colonelul Neagu de la Jandarmerie, el însuşi percheziţionist, ne-a declarat că: “Astfel de măsuri au fost luate pentru că ar fi avut informaţii (Jandarmeria – n.r.) că tinerii ascund în rucsacii din spate şi sub fulare bolovani şi tot felul de obiecte ciudate”.

Băsescu şi Boc, un tandem teatral

Ironie sau nu, în această seară “s-a jucat” la Universitate, direct în stradă, în faţa Teatrului Naţional şi în prezenţa a sute de oameni revoltaţi de situaţia din România, o foarte scurtă şi rapidă piesă de teatru. Crucea purtată în mâini de câţiva tineri din fruntea cortegiului funerar avea inscripţionat mesajul: “Băsescu Ceauşescu”, de parcă acesta i-ar fi fost numele răposatului. Coşciugul însă fusese adus gol la această “primă parte a piesei”. Momentul s-a jucat înainte de orele 20.00, atunci când în piaţă au apărut cei mai mulţi dintre studenţi. Nu după mult timp, grupul cu talent actoricesc a trecut şi la partea a doua a “piesei”, purtând pe umeri un personaj care îl interpreta pe Boc. Cu toate că “mortul” afişa pe o hârtie ţinută la piept “fără violenţă”, mesajul cântat la unison şi într-un delir total de grup suna aşa: “a murit şi Boc, a murit şi Boc”.

Protestele de astă seară s-au manifestat într-un mod neaşteptat de paşnic, iar asta, poate, şi datorită măsurilor mult mai ferme, unele chiar abuzive, luate de forţele de ordine care, cu doar o seară înainte, îşi încasaseră porţia de pietroaie şi lovituri din partea suporterilor nestăpâniţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-02

Mai multe imagini:
La Universitate, Boc şi Băsescu au fost purtaţi în coşciug. GALERIE FOTO+VIDEO!
zoom
La Universitate, Boc şi Băsescu au fost purtaţi în coşciug. GALERIE FOTO+VIDEO!
zoom
La Universitate, Boc şi Băsescu au fost purtaţi în coşciug. GALERIE FOTO+VIDEO!
zoom

La Universitate, Boc şi Băsescu au fost purtaţi în coşciug. GALERIE FOTO+VIDEO!
zoom
La Universitate, Boc şi Băsescu au fost purtaţi în coşciug. GALERIE FOTO+VIDEO!
zoom
La Universitate, Boc şi Băsescu au fost purtaţi în coşciug. GALERIE FOTO+VIDEO!
zoom

La Universitate, Boc şi Băsescu au fost purtaţi în coşciug. GALERIE FOTO+VIDEO!
zoom
La Universitate, Boc şi Băsescu au fost purtaţi în coşciug. GALERIE FOTO+VIDEO!
zoom
La Universitate, Boc şi Băsescu au fost purtaţi în coşciug. GALERIE FOTO+VIDEO!
zoom


TAGURI: universitate, boc, basescu, cosciug, teatrul national, intercontinentalComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

PATAPIEVICI
17 Ian 2012

hmmmm.... retineti deci Ip -urile celor care posteaza- da? ... 1. oameni buni - mergeti la cotroceni si scoateti hiena din vizuina, de boashe - nu la universitate ! 2. revolutia nu este o actiune pasnica , cu miinile in buzunare si pancarde , ci cu securea in mina! 3. cautati un lider ....ca in acest moment nu exista un conducator ! De-asta va numeste basescu viermi si boc chiupalaci ...fiindca chiar sunteti daca tooot fluturati steaguri si lozinci in loc de furci si securi si va adunati unde nu trebuie, adica la universitate. Adunati-va la Cotroceni nu aiurea.... spargeti usa acolo nu usile negustorilor de pe sarindari!
BOGDAN
17 Ian 2012

Nu vă lăsaţi atraşi în jocul politic murdar făcut de Opoziţiei! Instigarea lor la violenta si proteste nu cunoaste limite ,singurul lucru pe care il vor sunt doar voturile voastre !!
RADUUU
17 Ian 2012

Manipularea USL nu cunoaşte limite!! Nu deveniţi mase de manevră pentru o cauză falsă. Gândiţi fratilor, nu dormiţi!
MARIUS
17 Ian 2012

Aşa-zisele revolte sunt doar măsura manipulării USL. Ei au platit oameni sa iasa in strada sa instige la violenta! Nu picati in plasa taraturilor astora !
ANDRE
17 Ian 2012

hahaha ce tare gluma basescu si boc purtati in cosciug, e tare rau.. numai asa mai scapam de ei.
PAUL
17 Ian 2012

Luaţi atitudine faţă de manipularea conştiinţei publice! Vrem soluţii, nu false revoluţii! Ce se intampla acum e doar mana alde Ponta si USL , nicidecum romanul care isi striga amarul !
DUMITRU IUGA
17 Ian 2012

Apel Faceti un efort de vointa si incercati sa identificati profilul social, moral si politic al persoanelor aflate in aceste zile in strada. « Revolutionarii » - grup de presiune, creat de Ion Iliescu, plin de privilegii, total imoral, menit a-i legitima si a-i conserva puterea. Boc a indraznit sa le taie indemnizatia de peste 20 milioane lei vechi lunar si au luat foc. Sunt controlati si raspund la ordinele PSD – eului. « Galeriile de fotbal » patronate si stipendiate de fosti militieni si securisti sau de indivizi plini de bani negri aparuti in peisajul economic al Romaniei sub ocrotirea aceluiasi regim Ion Iliescu. Grupuri de presiune violente care, daca este nevoie, sunt scoase in strada. Raspund la ordinele celor care ii ocrotesc si care au socotit ca acum este nevoie. Nu se tem de lege pentru ca s-au format intr-un climat mai presus de lege ! « Nostalgicii ». Masa alcatuita din pensionari care plang dupa regimul Ceausescu. Unii pentru ca au pierdut privilegiile de odinioara sau simt ca le sunt amenintate pensiile « nesimtite ». Altii, saraci cu duhul, care se uita stramb la capitalismul pe care nu il inteleg nici daca i-ai omora cu parul. « Electoratul dur al USL », subordonat informatic Antenelor lui Voiculescu si Realitatilor lui Vantu, oameni care vad negru inaintea ochilor cand aud de Basescu, Boc sau Udrea si urla cu ochii iesiti din orbite si spume la gura JOS ! Nu sunt multi dar se afla peste tot in tara. Partide mari, nu ? Printre toti cei descrisi mai sus se afla destui mincinosi care se plang de saracie cand ei au bani de ii intorc cu lopata, altii care au probleme serioase cu ficapul. Mai este si categoria « gura casca », oameni care vin ca la spectacol si se straduiesc sa prinda si ei o camera de luat vederi ca sa-i vada familia si vecinii cum au ajuns ei vedete la televizor. In sfarsit, vin si cei care se simt grav apasati de viata, bani putini, somaj alte neajunsuri reale. Striga si ei, mai cu jumatate de gura, ce urla ceilalti dar in intimitatea lor mediteaza – daca astia jos, vin altii la fel ! … Mama lor de pungasi ca toti sunt la fel ! In general oameni neinformati care nu stiu si, astfel, nu inteleg ca reformele adoptate erau necesare. Dureroase, recunosc. Altfel ne-am fi aflat in situatia Greciei. Cu diferenta ca grecii au destule gauri la curea ca s-o mai stranga putin. Dumitru Iuga. tiiu2001@yahoo.com
STEFAN
17 Ian 2012

O mână de parveniţi şi manipulatori nu trebuie să dicteze conştiinţa unui întreg popor! Luaţi atitudine faţă de protestele-făcătură! NU vă lăsaţi manipulaţi. Totul este o făcătură a comuniştilor din PSD.
ADRIAN
17 Ian 2012

lichelele din USL vor să câştige alegerile prin manipulare şi minciună, prin distrugerea sistemului de sănătate şi pe spinarea românilor. Vrem modernizare si reforma frate , nu manipulare si solutii false.
IONUT
17 Ian 2012

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Chiar nu va dati seama ca PSD-ul vrea ca noi să rămânem în gunoi si sa traim ca niste sclavi ??? Nu uitati o chestie : crezul USL e urmatorul : mintim , manipulam si voturile vi le luaam !!! Niste nenorociti , nu`i lasati sa intre in capul vostru !!
GELU
17 Ian 2012

Protestul împotriva reformei din sănătate nu este decât paravanul în spatele căruia se ascund interesele meschine ale PSD şi PNL. Deschideţi ochii si nu va mai lasati indobitociti de manipularea crasa a lichelelor astora !!
ANDREI
17 Ian 2012

RUSINE USL pentru violentele facute RUSINE pentru inchirierea echipelor de fotbal pentru tulburarea linisti publice
BABA
17 Ian 2012

bei oameni inculti si fara minte , la voi doar stomacul vb , Basescu este doar un presedinte nu are putere majoritara pt Dumnezeu , din puterea majoritara fac parte si rivalii politici psd , pnl etc care inpiedica si manipuleaza ca sa puna mana pe putere , vai vai vai .
MARIAN
17 Ian 2012

Ghiar nu vedetzi sa ce manipuleaza in masa ... Ultrasi, Oameni cu functii in diferite partide, PSD, PNL, USL. Chiar si Antonesc afirma ca sunt implicati direct in aceste proteste, nu cred ca ar deranja pe nimeni daca sar face protestele fara violente ... nu stiu e doar parere mea, dar unde ajungem daca ne lasam manipulati in masa ? Ce „vrem” vor mai exact (Revolutie, razboi civil sau iar vro lovitura de stat?).
DEEA
17 Ian 2012

ce gluma buna ati facut cu boc si basescu in cosniug, numai asa am scapa de ei..
MITU
17 Ian 2012

O mână de parveniţi şi manipulatori nu trebuie să dicteze conştiinţa unui întreg popor! Luaţi atitudine faţă de protestele-făcătură!
SAMI
17 Ian 2012

nici in halul asta, o sa scapam odata si odata de ei, mai bine mai tarziu decat niciodata.
GABI
17 Ian 2012

urata chestie faza cu cosciugele, nu este normal..este urat cum am ajuns sa facem, o sa scapam si ei odata si odata.
GEORGE
17 Ian 2012

urat faza cu cosciugul pentru base si boc, o sa scapam odat de ei, dar nu asa.
CRISTINA
17 Ian 2012

Rusine USL-ului pentru ceea ce face, plateste oameni ca sa iasa in strada sa creeze un intreg haos, oamenii astia de nimic nu au altceva in cap decat sa ajunga la putere si sa fure, Antonescule si Ponta lasatine in pace ca ne-am saturat de minicinile cu care veniti zi de zi pe la TV.RUSINE!!!
CIPRIAN
17 Ian 2012

Se pare ca micul COMUNIST Ponta si Antonescu au dat zvon pe Facebook sa iasa lumea in strada. Cu cat i-ati platit pe ai vostri sa iasa in strada nenorocitilor, Rusine sa va fie, cumparati oameni pentru placerile voastre diabolice.Plecati
COSMIN
17 Ian 2012

Ponta si-a facut si el galerie cu huliganii de la Steaua i-a chemat in strada sa aiba cat mai multi protestanti, normal ca oameni destepti nu vin sa protesteze pe strazi la urletul unui BUFON ce isi doreste puterea si atat. NU te mai vrem
DANI
17 Ian 2012

Antonescu iar te-ai gandit tu sa faci o combinatie si ce ai zis sa platesti tineretul PNL-ist sa iasa in strada, a stai ca defapt voi nu aveti Organizatie de Tineret, voi luati niste studenti de pe la tara pe care ii platiti si dupa ziceti ca e Tineretul PNL-ist. Esti josnic Antonescule lasane.
DIANA
17 Ian 2012

Ponta si Antonescu ar trebui sa plece la arabi sa isi faca veacul acolo, pentru tara noastra sunt prea slabi, nu ii duc capul pe astia doi nici cat o gaina, sa se urce amandoi in masina de curse a lui Ponta si sa plece cat mai departe de aici, a pardon am uitat ca Ponta nu e in stare sa conduca o masina e doar copilot si nici asta nu o face bine ca intra din sant in sant cu masina .
RADU
17 Ian 2012

Ne-au distrus tara, dar e urat faza cu cosciugul, abia asteptam sas capam de ei.
MIRELA
17 Ian 2012

Ati ales sa va lasati manipulati de USL-isti, aceeiasi care au furat tara si au adus-o intr-o situatie deplorabila. In loc sa veniti cu solutii, ati ales sa vandalizati! Incercati sa ganditi cu mintea voastra!!!
CRISTI
17 Ian 2012

Experţii în economie afirmă că mişcările de protest vin într-un moment extrem de prost, în contextul în care 9 ţări europene au fost retrogradate de agenţia Standard & Poors. Retrogradarea va avea indirect efecte negative asupra României, iar degradarea imaginii ţării noastre în mediile internaţionale va agrava aceste efecte. Este posibilă chiar o retrogradare directă a României, în cazul în care mişcările de stradă se vor prelungi. România era lăudată în mediile internaţionale - măsurile de austeritate erau implementate, economia era pe creştere, piaţa financiară relativ stabilă, în vreme ce despre celelalte ţări europene se vorbea de rău. Protestele degradează această imagine pozitivă şi contrariază mediile internaţionale în condiţiile în care mişcările de stradă nu au avut loc la momentul implementării măsurilor de austeritate ci abia acum, după un an şi jumătate.
CRISTINA
17 Ian 2012

Haide-ti sa incurajam modernizarea si nu manipularea, sa nu mai dam crezare comenturilor rautacioase, cred ca deja nu mai este un secret, Antonescu si Ponta prin aghiotantii lor isi platesc oamenii pentru a merge la proteste.
DRAGOSH
17 Ian 2012

tot mai multi romani au cazut prada mintilor bolnave ale reprezentantilor aliantei usl. Isteria provocata de grupul de opozitie va avea repercursiuni majore pe viitor. eu sustin Traian Basescu!!!! Voi?
MARIANMIHAITA
17 Ian 2012

In cele din urma Ponta a reusit sa-si creeze mediul care si l-a dorit intotdeauna si anume cel cu masini incendiate , violenta astfel simtindu-se asemenea lui Castro.Pe langa asta acesta a reusit sa strice la Strasbourg tot ce au construit romanii ca imagine in 2 ani.
ALEXANDRU
17 Ian 2012

Ce putem realiza prin aceste proteste violente ? Nimik va spun eu atata manipulare si bataie de joc din partea usl-ului , psd-ului si pnl-ului ce vor? Sa faca precum Iliescu? inca o lovitura de stat probabil. Sa imparta "prada" Tzara intre ei ...
SILVIU
17 Ian 2012

ar fi bine daca am scaapaa de ei dar nici in halul asta...urat faza cu cosciugul
ALEX
17 Ian 2012

Nu dormiti si nu va lasati manevrati de opozitia corupta si de teleiziunile platite. Romani, este timpul sa analizati bine lucrurile si sa luati decizia corecta pentru noi si pentru tara. Nu-i lasati sa ne fure demnitatea.
MATEI
17 Ian 2012

urata faza cu cosciugul pentru boc si base, nu se merita nici chiar asa fie ca si ei ne-au bagat in pamant.
NEDDHU
17 Ian 2012

Singurul lucru care se va schimba (desi sansele sunt mici) in Romania prin aceasta manipulare din partea presei, PSD-ului, PNL-ului, USL-ului, etc., va fi echipa de guvernare. Nu cred ca Ponta sau Antonescu sunt mai capabili sa schimbe Romania in bine decat cei din momentul de fata.
ZUMA
17 Ian 2012

Ponta si acest Antonescu nu apar si ei in strada alaturi de protestatari? Este foarte usor sa indemni lumea la proteste din spatele camerelor de filmat sau prin intermediul on-line fara riscul de a fi batuti. Cum vine asta? Prosti se bat in Piata Universitatii pana se lasa cu spitalizare doar pentru ca USL sa poata lua "ciolanul" cu eforturi minime??
NETKROSS
17 Ian 2012

Fiecare face ce vrea, fiecare fura cat poate, care face zone de odihna sa inchida ochii la oameni sa nu zica k nu a facut nimic care ne fura pe fata…sunt mult mai multe alte chestii mai importante de facut in tara.Sa alegem un viitor mai bun pentru noi si sa facem o schimbare.Ganditi-va bine ce vreti si nu stati si comentati doar.Sa schimbam tara in mai bine!!!
GEORGE
17 Ian 2012

Ne ducem sa facem proteste?!! Pentru ce facem aceste proteste?!! Pentru Basescu care a facut in asa fel incat sa ne deschida portile spre alte tari din toata Europa?!!! In opinia mea toti cei care fac aceste proteste nu sunt decat oameni care nu au nici un fel de legatura cu exteriorul se gandesc numai la ei si cum sa faca sa-l darame pe presedinte. Daca cumva guvernul Boc va cadea ceea ce nu se va intampla, sunt convins ca tara se va duce muuuult in jos!!
MIHAI
17 Ian 2012

In Romania din cauza multora lucrurile nu merg cum ar trebuii sa mearga, si din ce cauza si a cui vina!? Pai va spun eu din cauza opozitiei care nu are altceva de facut decat sa manjeasca populatia cu tot felul de cretinisme si cu tot felul de acuze guvernului actual, nu fac altceva decat sa inrautateasca situatia. Nu credeti ca ar fii mai bine sa existe o mai buna comunicare si o seriozitate din partea celor din opozitie? Eu cred ca da, sunt oameni mari, capabili si ar trebuii sa contribuie si ei la buna functionare a acestei tari.
SORIN
17 Ian 2012

Din punctul meu de vedere, oamenii sunt manipulati ca sa iasa in strada, hai sa zicem sunt manipulati dar nu sunt manipulati cum trebuie si pentru ce trebuie….domnul Arafat a revenit in functie, va contribuii in continuare la elaborarea noii legi a sanatatii, si totusi nu inteleg de ce oamenii continua sa iasa in strada, desi ar exista o explicatie foarte logica, sunt scosi in strada cu bani…!
OVIDIU
17 Ian 2012

Suntem oameni, ce Dumnezeu am ajuns sa iesim in strada ca sa ce? Sa-i incurcam si mai rau pe cei care sunt pusi sa faca treaba, ne-am saturat de oamenii care tot pun bete in roate guvernului si presedintelui. Eu zic sa lasam lumea sa-si faca treaba pentru ca sunt destul de competenti ca daia i-am ales…nu i-am ales cu bani, i-am ales pentru competenta lor.
MONA
17 Ian 2012

Opozitia crede ca daca sare cu comentarii asupra evenimentelor ei sunt mai doriti?Cu totii stim de unde au pornit toate relele aduse poporului.Avem atatia oameni capabili, cu o coloana vertrebrala,premiati de alte tari civilizate,ar trebui sa se gandeasca cineva sa ii lasam pe acestia sa ne conduca.Ar fi frumos din partea opozitiei sa stea deoparte,sa intre si ei in vizuinele lor si sa se gandeasca macar odata la poporul roman lasandu-l in pace.
ANDU
17 Ian 2012

urata faza cu cosciugul pentru base si boc, nu este normal ce faceti e foarte urat .
ION
17 Ian 2012

urata faza cu cosciugul e groaznic, chirt ca ne fac rau...dar nici in halul asta.
VIO
18 Ian 2012

si cine a dat bani pt cosciug? Pt cosciug au bani, dar pt ei nu... nu vi se pare ciudat? Ia anchetati ca lumea, se dau cate 1 mil, uneori si mai mult pt participant... vedeti la usl
KATERINA
18 Ian 2012

54. Degeaba se chinuie Basescu sa faca o tara democrata, daca USL o mentine comunista!
EMMA
18 Ian 2012

Dezinformarea populatiei se face prin intermediul USL – instigatori la protest si violenta
TINA
18 Ian 2012

Ai dreptul sa ti expimi parerea , sa i sanctionezi pe cei care te conduc la alegeri, sa protestezi dar fara violenta. Caderea Guvernului ar duce la intabilitate politica, sociala, dar si ecomonica .... asta e clar ultima solutie pt Romania....!
AL3X
18 Ian 2012

Protestatari au reusit iar sa distruga imaginea Romaniei pe plan international. De ce nu se adopta calea dialogului?
ALEX123
18 Ian 2012

Ganditiva un pic si nu faceti prostia de a face parte din masa de manevra pentru o cauza falsa ! Aceste jocuri murdare facute de opozitie (Antonescu şi cu Ponta au plătit oameni să iasă în stradă) nu duc nicaieri.. Voua nu trebuie sa va dicteze banul !
LAURA
18 Ian 2012

O mână de parveniţi şi manipulatori nu trebuie să dicteze conştiinţa unui întreg popor! Luaţi atitudine faţă de protestele-făcătură! Nu vă lăsaţi prostiţi de manipulările USL! Nu muşcaţi din momeala PSD! Ce vedeţi în stradă este doar aparatul de propagandă al Opoziţiei în desfăşurare. Nimic mai mult.
DANIEL
18 Ian 2012

Un protest se poate face si civilizat .. din cate am vazut eu ei sunt pusi numai pe scandal Sa mobilizeze jandarmeria sa isi faca mai bine treaba ca sa opreasca toate prostiile care le fac manifestantii ! ! Sigur sunt trimisi si platiti pentru a face asta !
FLORY
18 Ian 2012

USL-ul nu dă doi bani pe voi. Ei vă vor doar voturile. Pentru USL campania electorală a început cu potemkidana din stradă. Acestia vor să câştige alegerile prin manipulare şi minciună, prin distrugerea sistemului de sănătate şi pe spinarea românilor.
STRADYVARYUS
18 Ian 2012

Protestul împotriva reformei din sănătate nu este decât paravanul în spatele căruia se ascund interesele meschine ale PSD şi PNL. Deschideţi ochii! Opoziţia vă vrea nenorociţi. De aceea blochează orice iniţiativă de modernizare a ţării. De aceea binele general este răul lor electoral!
BASARABIA
22 Ian 2012

4. Hai PDL hai PDL sper sa invingi pe cei de la PSD

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

„Tigrul din orașul nostru” este prima producție a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” „Tigrul din orașul nostru” de Gianina Cărbunariu este prima producție a Teatrului „Matei... 28 Noi 2016 | (0)
Atac armat sângeros la o Universitate din Ohio Cel putin 7 persoane au fost impuscate si transportate la spital intr-un atac armat care a avut loc... 28 Noi 2016 | (0)