2018-12-11 09:38


Laptopul lui Doru Iuga este „curat”

 |  19:50
Laptopul lui Doru Iuga este „curat”

Doru Iuga şi celelalte persoane cercetate în dosarul de prostituţie masculină şi proxenetism au citit, ieri, materialul de urmărire penală, fază care precede trimiterea în judecată.

Dosarul este alcătuit din 19 volume şi cuprinde mai multe interceptări telefonice. Pentru probarea faptelor de care sunt acuzaţi Doru Iuga, director programe la OTV, şi oamenii de afaceri Klaus Zander şi Andrei Staicovici, anchetatorii au fost nevoiţi să vizioneze 470 de CD-uri cu filme porno. Totodată, ieri a fost efectuată şi expertiza informatică a laptopului lui Doru Ioga. Conform unor surse judiciare, în calculator nu au fost găsite probe incriminatoare.

Procurorii Parchetului Capitalei au cerut instanţei arestarea preventivă a lui Doru Iuga, Andrei Staicovici, Klaus Zander, Viorel Manolache, Romeo Haciadurian şi Adrian Dobre. De asemenea, procurorii au cerut instanţei şi emiterea unei al şaptelea mandat de arestare, în lipsă, pe numele lui Costel Ţurcan. Potrivit anchetatorilor, zeci de minori ar fi fost racolaţi de membrii grupului infracţional condus de un omul de afaceri german în vârstă de 70 de ani Klaus Zander. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-06-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...