2019-02-16 03:30


Laura Codruţa Kovesi, REACŢIE DURĂ: Protocolul cu SRI a fost aplicat şi sub conducerea lui Daniel Morar

 |  09:28
Laura Codruţa Kovesi, REACŢIE DURĂ: Protocolul cu SRI a fost aplicat şi sub conducerea lui Daniel Morar

Laura Codruța Kovesi, procurorul șef al DNA, a declarat că protocolul de cooperate a DNA cu SRI s-a aplicat și atunci când Daniel Morar a condus DNA.

"Cu aprobarea dlui Morar, protocolul a fost multiplicat și toti procurorii din subordine au primit copii. Exista dovezi scrise că acest protocol s-a aplicat, iar Daniel Morar, în calitate de procuror general, nu a denunțat niciodată acest protocol, ca fiind ilegal", a declarat Laura Codruţa Kovesi, la Europa FM.

Procurorul șef al DNA a explicat că, atunci când a fost întocmit protocolul cu SRI, s-a constituit un grup de lucru, din care au făcut parte procurori din mai multe structuri.

Citeşte şi: Traian Băsescu: În timpul lui Kovesi, DNA a fost pusă sub controlul SRI. Morar stătea cu Codul de Procedură Penală în mână

"A fost, inițial, întocmit un proiect de protocol, s-au făcut observații și modificări pe marginea lui. Apoi, cu aprobarea lui Daniel Morar, acest protocol a fost multiplicat și mii de magistrați l-au aplicat ani de zile. Nimeni, nici Daniel Morar, nu a denunțat că ar fi fost ceva ilegal în acest protocol", a mai spus Kovesi.

Laura Codruţa Kovesi a adăugat că și alte instituții au protocoale cu SRI.

Șefa DNA a susținut că nu i-a trimis protocolul lui Traian Băsescu.

Daniel Morar, fost procuror şef al DNA, a declarat, pentru blogul jurnalistei Sorina Matei, că imediat după ce i s-a adus la cunoştinţă protocolul SRI-PÎCCJ a anunţat-o pe Laura Codruţa Kovesi, procuror general la acea vreme, că nu îl va respecta, unele dintre dispoziţii încălcând legea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-03

TAGURI: kovesi, dna, protocol sri, sri,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
03 Apr 2018

ASA JIGODIILOR ARUNCATI KAKATUL UNUL PE ALTUL TOTI SUNTETI NISTE NEMERNICI DAR TU LE DAI CLASA COADA DE TOPOR CE ESTI, O INCOMPETENTA
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
03 Apr 2018

pe timpul lui Daniel Morar toata MAFIA Udrea si Cocos aveau protectie de la conducerea anti-coruptiei..jefuiau cu ordine si protectie de la presedintele QIOMBETE TERORISTUL LUI VIKTOR BOUT cu STATUL ISLAMIC din DUBAI....PLATEAU ARMELE PENTRU TERORISMUL INTERNATIONAL CU GEAMANTANELE CAsh plimbate de udrea
@ANONIM
03 Apr 2018

Tu anonimule garantez ca esti tot un borfas plin de dosare penale sau un creer spalat de gunoaiele de la haznaua 3 si TV ghita fugaru. Apropo.......ce detergent folosesc gadea si ciutacu cand va spala neuronii parazitilor ?
MITICA GOARNA
03 Apr 2018

Aceasta fiinta extraterestra e plina de tupeu si nesimtire.
ANONIM
05 Apr 2018

AHA , RECUNOASTE , CA ESTE CU RATA IN GURA . SA VEZI VIATA DE PE URMA
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...