2019-03-25 03:54


Lazăr: Aparenţa este că legile s-ar face după moravurile sau năravurile inculpaţilor

 |  15:50
Lazăr: Aparenţa este că legile s-ar face după moravurile sau năravurile inculpaţilor

Aparenţa, acum, este că legile s-ar face după moravurile sau năravurile inculpaţilor şi nu după standardele pe care noi trebuie să le adoptăm ca stat al Uniunii Europene, a afirmat procurorul general, Augustin Lazăr, miercuri, la intrarea în sediul CSM.

Întrebat de jurnalişti dacă a mai văzut ''aşa grabă'' în modificarea legislaţiei penale, Lazăr a punctat că ''niciodată nu a fost vreo tentativă de a dezincrimina o faptă gravă aşa cum este abuzul în serviciu''.

"Evident că niciodată nu a fost o asemenea grabă în discutarea, în analizarea unui text de lege, dar niciodată nu a fost vreo tentativă de a dezincrimina o faptă gravă aşa cum este abuzul în serviciu. Şi vă rog să observaţi că noi am intrat în Uniunea Europeană cu gândul că adoptăm cadrul legal al lumii civilizate, iar funcţionarii publici şi aleşii se vor orienta după acest cadru legal, să-l respecte. Ei bine, în mod surprinzător, aparenţa acum este aceea că legile s-ar face după moravurile sau năravurile inculpaţilor şi nu după standardele pe care noi trebuie să le adoptăm ca stat al Uniunii Europene", a spus Lazăr, citat de Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-04

TAGURI: augustin lazar, modificari cod penal, cod penal,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
04 Iul 2018

TE INVATA OLTEANU DE IORDACHE SI VILCOV , TOATE CODURILE REALE ACUM .
ILIE
05 Iul 2018

Adevărat. Aparent toate protocoalele încheiate de procurori și judecători ne arată cîți inculpați avem în sistem.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...