2019-05-21 20:44


Legea lui BĂSESCU, adoptată: Se DESFIINȚEAZĂ Academia de Științe ale Securității Naționale

 |  18:29
Legea lui BĂSESCU, adoptată: Se DESFIINȚEAZĂ Academia de Științe ale Securității Naționale

Senatul a adoptat propunerea legislativă pentru abrogarea Legii nr. 56/2012 privind organizarea şi funcţionarea Academiei de Ştiinţe ale Securităţii Naţionale. Legea a fost adoptată cu 98 de voturi pentru, 2 împotrivă și o abținere.

Legea a fost inițiată de Traian Băsescu, cel care a explicat că această Academie este doar o sinecură pentru băieții șmecheri.

”Am lansat această inițiativă legislativlă costatând inutilitatea unei inst., care nu are decât un statut de Academie clientelară. Are un nume extrem de pompos și, mai ales, că a făcut din niște oameni care au urmat cursurile acestei academii, fie ei și profesori universitari, toți au devenit niște academicieni.

Vreau să știți că indicele de consacrare academică a fost adoptat și de sistemul românesc. Situația la Academia de Științte ale Securității Naționale este una aberantă. Am să-i spun indice H, ca să nu mai chinui. Spre exemplu, domnul Dan Mihalache, academicianul nostru de la Londra acest indice este zero.

Cel mai mare indice de la această Academie îl are Curaj Adrian, fost ministru, dar niciun element nu este pe domeniul acesta de studii, este de domeniul său de expertiză.

Această Academie este doar o sinecură, care prin relații își propulsează generalii în învățământul civil. România are suficient învățământ militar, ca să ne mai trebuiască și poluarea învățământului civil, care orium este plin de plagiate.

Fac un apel la dumneavoastră, prin vot să desființăm o sinecură pentru niște clienți ai sistemului de învățământ militar”, a declarat Traian Băsescu, conform Stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-12

TAGURI: lege, basescu, desfiintare, academia de stiinte ale securitatii nationale
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
12 Mar 2018

pai sinecura era,dar mai sunt si alte "fabrici de diploma" la TELE-MoRMAN unde se fabrica si buletine falsificate in cantitati industriale//Hai sa presupunem ca vrei sa introduci in sistemul de aparare al NATO o gramada de teroristi//si//sau//agenti nord-koreeni ce faci? PAi faza1-LA TELEMORMAN domnul dADDY le fabrica buletine falsificate si diplome pe identitati-fantoma....dupa aia TAVARISCIUL lui DADDY de la 0215 care e la TEL-DRUM mare profitor din CIORDELILE banilor europeni le fabrica si niste diplome de MASTERANZI IN STIINTELE SECURITATII...si poti sa-i expediazi la cartierul general NATO cu acoperire 100% pe aceeasi filiera pe care l-ai trimis pe DADDY sa se intalneasca cu DONALD TRUMP si sa negocieze cumpararea de arme strategice
ANONIM
12 Mar 2018

Ba da prost mai esti prost nesimtit si mincinos Dati i asa cu minciuni si rautate si o sa va aleaga lumea la pulivara ,jegosi mincinosi si nebuni Du te dracului japita Te as strange de jugulara pana ai scoate ochii cat cepele Te mai miri de ce va cotonogit minerii ticalosilor drogati
ANONIM
12 Mar 2018

Marinare daca aveai ceva cultura si stiinta sau iti placea scoala (dar nu ti-a placut dupa cum tu ai declarat public) propuneai si desfiintare celor patru chiciuri de academii sau pseudo-academii; Academia Oamenilor de Știință a României , Academia de Științe Medicale (ASM), Academia de Științe Agricole și Silvice (ASAS), si Academia de Stiinte Juridice din România (ASJR), care taie frunza la caini si toaca fondurile satului in detrimentul interesului general al societatii.
HANDEL
13 Mar 2018

Sugativa neamului, marele ka.ka.demic de la crama, este gelos pe "colegii" lui de beci si vrea sa-i lase fara sine.curi pe ghinararii de paie si tractoare pe care i-a "uns" pe vremea cand statea in capul mesei !
Random imageUltimele stiri


STARBAG