2018-12-12 01:41


Legea privind dezincriminarea conflictului de interese, neconstituțională

 |  18:16
Legea privind dezincriminarea conflictului de interese, neconstituțională

Curtea Constituțională a României (CCR) a admis, marți, sesizarea mai multor deputați privind dispozițiile legii pentru interpretarea articolului referitor la dezincriminarea conflictului de interese în cazul parlamentarilor care și-au angajat rudele la birourile parlamentare până în anul 2013.

Astfel, parlamentarii care și-au angajat rudele în birourile parlamentare până în anul 2013 se află în conflict de interese, potrivit deciziei CCR.

"S-a admis obiecția de neconstituționalitate privind Legea de modificare a statutului deputaților și senatorilor, cu majoritate de voturi, legea a fost declarată neconstituțională în integralitatea ei", a declarat marți judecătorul CCR Daniel Morar.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-11

TAGURI: legea privind dezincriminarea conflictului de interese, neconstituțională, ccr
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COSTICA PACURARU
11 Oct 2016

Noi suntem foarte ambițioși!Oferim tuturor cel mai nou sistem de colaborare part-time la domiciliu! Castiguri garantate prin contract de comision! Activitatea este usoara si relaxanta! Oamenii au inceput deja sa castige bani! Cereti chiar acum mai multe detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN
Random imageUltimele stiri


loading...