2019-03-23 06:40


Lia Olguţa Vasilescu despre PROTEST: Care sunt nemulţumirile? Că eu nu aud decât o ÎNJURĂTURĂ

 |  21:21
Lia Olguţa Vasilescu despre PROTEST: Care sunt nemulţumirile? Că eu nu aud decât o ÎNJURĂTURĂ

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a afirmat, vineri seară, că mitingul din Piaţa Victoriei este unul ilegal şi că "Jandarmeria trebuie să-şi facă datoria", spunând că nu crede că oamenii din stradă sunt români din Diaspora. În acest context, Vasilescu a susţinut că "din zona Olteniei, de exemplu, s-au plătit microbuze, autocare, de la partidele politice" şi a întrebat: "Care sunt nemulţumirile? Că eu nu aud decât o înjurătură!".

Lia Olguţa Vasilescu a afirmat, vineri seară, la Antena 3, că mitingul care se desfăşoară în Piaţa Victoriei este ilegal.

"E un miting ilegal. Şi Jandarmeria trebuie să-şi facă datoria", a afirmat Olguţa Vasilescu, citeaza News.ro.

Întrebată dacă e ceva ce îşi reproşează ca membru al Guvernului sau al PSD şi care şi-ar găsi ecou în nemulţumirile oamenilor, Vasilescu a spus că nu îşi aminteşte să fi fost astfel de manifestaţii când s-au tăiat salarii ori s-au închis spitale.

"Este un proverb care spune că, dacă mă uit în oglindă, mă detest, dacă mă compar cu alţii, mă admir. Eu nu-mi aduc aminte de vreun miting de protest, în niciun caz de unul atât de violent împotriva vreunui guvern atunci când s-au tăiat 25 la sută din salarii, s-au impozitat pensiile, care a fost tot un fel de tăiere, când s-au închis spitale... Nu ştiu dacă dumneavoastră vă aduceţi aminte. Eu, cu siguranţă, nu-mi aduc aminte şi nici nu văd ce ar putea să justifice astfel de manifestări", a răspuns ministrul Muncii.

Aceasta a subliniat că Guvernul "face eforturi foarte mari să pună în aplicare un program de guvernare care a fost votat de majoritatea cetăţenilor, nu de o minoritate care, întâmplător, este astăzi atât de violentă în stradă".

Olguţa Vasilescu a spus, de asemenea, că nu crede că oamenii din stradă sunt românii din Diaspora.

"Şi eu nu cred că acolo este Diaspora, ăsta este un alt subiect. Am foarte mulţi prieteni plecaţi în străinătate, cu care ţin legătura, nu au niciun gând să vină la astfel de miting. De altfel, ştiu că din zona Olteniei, de exemplu, s-au plătit microbuze, autocare, de la partidele politice ca să-şi...", a mai spus Vasilescu.

"Este un miting care se aruncă în cârca Diasporei şi nu este cazul", a adăugat ea.

Referindu-se la protestul de vineri seară, Lia Olguţa Vasilescu a spus că nu vede care sunt nemulţumirile, fiindcă aude doar o înjurătură la adresa partidului aflat la guvernare.

"Care sunt nemulţumirile? Că eu nu aud decât o înjurătură! De câteva luni încoace, o singură înjurătură la adresa partidului de guvernământ. Ok, care sunt problemele? Pensii, salarii? Păi hai să le discutăm!", a mai spus ministrul Muncii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-10

TAGURI: protest, piata victoriei, olguta vasilescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CIUMA ROSIE
10 Aug 2018

duceti-o la zid la TARGOVISTE poate pricepe mai mult-Elena Ceausescu intreaba de ea,cand vine in vizita la cazanul cu zmoala
TRADATORI DE TARA
10 Aug 2018

FA PISATOREASA - CHILOTAREASA ; IAR TE PIS PE PA TOATE COLTURILE .. CIUMA ROSIE FACI CA LEANA , MAI DALE 100 LEI ? SA VEDEM DE UNDE IEI BANI PENTRU PENSI ? LA FEL CA IN GRECIA SI GUVERNAREA TARICEANU , CIND LEUL A PIERDUT 4 ZERORI SI SAU SCHIMBAT BANI .
ROMA
10 Aug 2018

dragnea si carmen dan plus seful jandarmeriei arestati si condamnati in regim de urgenta.ce face acest dement dragnea deja este de domeniul crimei.psd este terminat.
COADA DRACULUI
10 Aug 2018

VREI SA PLATEASCA INCA O DATA BANI ADUSI DE EI , IN TARA .STRINSI CU MUNCA SI SA FACA SI EI O CASA IN TARA . PLUS CA NU AU DE LUCRU . AU DISTRUS TOATA ECONOMIA TARI . VACA INPUTITA SI PISATA . AI TRECUT BUNURILE SI BANI LA RUDE . TU NU MAI AI NICI UN BAN SAU AVERE IN CONT .
INIMAGINABIL....
10 Aug 2018

MUIE PSD! Crescători de porci, tractoriști, interlopi (vezi fosta gorila a lui Nicu Gheară)....bă da toți cretinii din politică au niște MUIANE de nu poți să te mai uiți la ei...grețoși, ghiorțoi, unși cu toate vaselinele, buboși, cu fața spartă,...oameni groși la obraz, tupeiști! M-AM SĂTURAT DE EI...VOI, NU? Ăștia suferă de sindromul Iisus, cred că fără ei, moare lumea, când de fapt, E INVERS! DOMNE, MĂ UIT LA MOACELE LOR - SUNT DEPĂȘIȚI, SUNT SUB ORICE CRITICĂ! TÂMPITA ASTA, FOSTĂ PRM-STĂ VINE CU PROMISIUNI PT.CLASA DE PENSIONARI (pe ăștia se bazează ea...) CU PROMISIUNI INCERTE ȘI NEJUSTIFICATE, DUCÂNDU-SE ÎN PIZDA MAMII EI, PÂNĂ ÎN ANUL 2021-2022 DE PARCĂ E DUMNEZEU, ȘTIE EA CĂ VA MAI TRĂI EA SAU PENSIONARII CĂRORA LE FLUTURĂ UN KK-T PE LA NAS...ce mă enervează mai tare este faptul că ne jignește la toți inteligența, prin idioțeniile pe care le scoate din gura aia spurcată! Iar românii, dacă critici ceva, ești ba cu PSD, ba cu ăilalți! TOȚI SUNT LA FEL!!!!! NU VREAU SĂ MAI VĂD PICIOR DE ”POLITICIAN” DINTRE CEI CARE-AU MAI FOST! SUNT CANCERUL ROMÂNIEI...MUȘCĂ DIN NOI, IAR ȘI IAR PÂNĂ NE TERMINĂ! IUDELE, AU FOST PLĂTITE GENEROS - sunt miliardari, puțini milionari în euro - față de proștii de români care-i tot votează, amăgindu-se când unii cretini, când cu alții...fătați de acceași scroafă împuțită, numită politică!
ROMANIA
10 Aug 2018

Dragnea daca mai esti in viata vom veni peste tine la snagov la nunta retardatului de baiat.esti terminat ba criminalule.sa te ascunzi in gaura de sarpe.
@ROMANIA
11 Aug 2018

NUNTA RETARDATULUI GRAS CA UN PORC , PROST CA UN BOU , DAR FACUT DE TACSU MILIONAR LA 28 DE ANI TREBUIE CELEBRATA LA FEL CA MITINGUL DIASPOREI . CU CIOMEGE , CU GAZE CU TOT CE AU FOLOSIT ANIMALELE PSDISTE AZI . TOATA '' SPUMA '' PSD O SA FIE ACOLO , TRATATII CU MULTA CALDURA .
@OLPUTZA CRACANESCU
11 Aug 2018

MORTII MATII DE STOARFA ORDINARA , CREZI CA O SA SCAPI ?
ANONIM
11 Aug 2018

Drogatii instigati de un homalau nazist la violente !un homalau hot de case si traficant de copii!
CIOARA VOPSITA
11 Aug 2018

kra kra kraaaaaa se crede blonda tiganka la fel ca Udrea
MAFIA BOLSEVICA
11 Aug 2018

Mafia si organizatia mafiota psd-alde trebui scoase IN AFARA LEGII. Procurorul general are datoria sa ancheteze represaliile duse de jandarmerie impotriva propriului popor. Puscariasul draknea anchetat pentru GENOCID CA VISINESCU SI FICIOR. NUNTA BADARANULUI DE LA SNAGOV SA FIE CU 100000 de oaspeti cu bate si topoare care sa le aduca DARUL.
NAZISTII !
11 Aug 2018

In frunte cu iohannis trebuie inlaturati urgent Ei nu reprezinta poporul Ei reprezinta interesele lui iohannus in afara tarii
@NAZISTII
11 Aug 2018

Da am vazut ca s au inflamat si austriecii si Andras Huber prietenul in nelegiuiri al lui iohannus in taieri ilegale de paduri De ce crezi ca poporul roman este prost Crezi ca nu se stie cine este acest Alogen venetic iohanus si ce marsavii contra tarii noastre are la activ O sa ti vina randul cat de curand omoiule nebun
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...