2018-10-19 21:35


Lista celor mai căutați infractori. Doi români, pe lista EUROPOL

 |  19:56
Lista celor mai căutați infractori. Doi români, pe lista EUROPOL

Rețeaua polițiștilor europeni a lansat site-ul www.eumostwanted.eu, care ajută la depistarea celor mai căutați infractori ai Europei.

Lista celor mai căutați infractori. Doi români, pe lista EUROPOL
zoom
Romania apare pe acest portal cu doi urmariti: Gregorian Bivolaru, pe numele caruia exista un mandat de executare a sase ani de inchisoare pentru act sexual cu un minor, si Robert Girleanu, cu cetatenie romana si moldoveneasca, cautat pentru omor si avand de executat inchisoare pe viata.

Site-ul are o aplicatie care permite tuturor cetatenilor sa ofere informatii utile si este lansat de European Network of Fugitive Active Search Teams (ENFAST) - o retea de politisti din 28 de state membre ale Uniunii Europene specializata in localizarea si prinderea urmaritilor international, cu sprijinul EUROPOL.

Vor fi oferite informatii despre cei mai importanti infractori urmariti international, atat condamnati, cat si suspectati ca ar fi comis infractiuni grave sau acte de terorism in Europa.

"Urmarind cresterea sigurantei in spatiul comunitar, aceasta este prima initiativa la nivel paneuropean de a intocmi o lista de most wanted, pe o platforma comuna. (...) Disponibil in 17 limbi europene, continutul site-ului va fi gestionat de echipele ENFAST din fiecare stat membru, iar administratorii vor insera informatiile referitoare la cei mai importanti infractori urmariti international la solicitarea tarii respective, primind in mod direct orice pista referitoare la depistarea acestora", precizeaza IGPR, scrie Ziare.com.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-29

TAGURI: infractori, europa, europol, gregorian bivolaru, igpr, robert girleanu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PENTRU CARACATITA
29 Ian 2016

POPO IN VINT . L-AU FACUT SCAPAT PE BUSCA ZIS WALTER DE LA ROMPREST , CARE A FURAT MILIOANE DE EURO . ACUM SE PLIMBA PE PLAJA SI RIDE DE CIUCALETI CARE SE LAUDA , CU REZULTATE .
Random imageUltimele stiri


loading...