2019-03-24 05:08


Liviu Dragnea, MESAJ de ultimă oră. Ce se întâmplă cu AMNISTIA și GRAȚIEREA

 |  21:09
Liviu Dragnea, MESAJ de ultimă oră. Ce se întâmplă cu AMNISTIA și GRAȚIEREA

Reacţie de ultimă oră a lui Liviu Dragnea în legătură cu vehiculata intenţie a Guvernului de a adopta mâine o ordonanţă de urgenţă privind amnistia şi graţierea. Într-un mesaj transmis Digi24, Liviu Dragnea neagă vehement faptul că Executivul va adopta o asemenea ordonanţă.

,,I-am întrebat pe doamna premier şi pe domnul ministru al Justiţiei dacă există vreo intenţie de adoptare a unui OUG de graţiere pentru şedinţa de Guvern de mâine. Amândoi au infirmat aceste zvonuri apărute în spaţiul public.", se arată în mesajul transmis de Liviu Dragnea pentru Digi24.

Anterior, ministrul Tudorel Toader a declarat luni că la Ministerul Justiţiei nu există în dezbatere sau avizare o ordonanţă de urgenţă privind amnistia şi graţierea.

Şi purtătorul de cuvânt al formaţiunii conduse de Călin Popescu Tăriceanu a susţinut că Executivul din care partidul său face parte nu va trece nicio ordonanţă de urgenţă privind amnistia şi graţierea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-16

TAGURI: dragnea, mesaj, amnistie, gratiere, ordonanta de urgenta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TRADATORI DE TARA
16 Iul 2018

ALTCEVA NU SE VORBESTE DE CIT , PIELEA TA . MIE SCIRBA DE TOT CIRCUL ASTA . SA ALES PRAFUL DE VIITORUL TARI . ESTE VINDUTA PENTRU 100 ANI . JAVRELOR ORDINARE
DOMNULE DRAGNEA!
17 Iul 2018

Sa stii ca noi cei 8 milioane care v am votat , suntem de partea voastra Tot ce apare sunt manipulari ale statului paralel stat finantat de SOROS ,si care are menirea sa slabeasca increderea oamenilor in voi Observi ca incet incet apare adevarata fata a indivizilor (drogati,si iesiti din minte,rai ,manipulatori ,ei insisi hoti de case ,traficanti de copii si evazionisti) ''Tradatori de tara'' sunt chiar ei care nu au votat legea ofshor facuta pentru tara pentru oameni Ei o voiau in favoarea multinationalelor pentru ca sunt niste fiinte nebune ,dusmani ai romaniei la fel ca werner
NEGRO
17 Iul 2018

Daca acest om neaga ceva, inseamna ca guvernul aplica ignonimia. Discursul acestei creaturi este facut doar pentru a insela vigilenta opozitiei si a cetatenilor liberi. Au pregatit de mult ordonanta infractorilor, au tot dospit-o din ianuarie 2017 si acum ii dau drumul. Va fi o noua marte neagra, martea apocalipsei Romaniei ca stat civilizat. E singurul lucru ce-l urmaresc cu cerbicie de aproape un an si jumatate. Sa scape ei si sa-si pastreze averile furate. In rest, nimic: infrastructura 0, fonduri europene 0, investitiile sunt la pamant iar sanatatea, invatamantul, cultura nule. Dupa ei, potopul! Astia sunt, pe astia i-au votat asistatii sociali si consumatorii de mici din Padurea Cacana. Somnul natiunii naste monstrii. Acum ii avem. In dupa amiaza acestei zile ne vom lua adio de la civilizatie Atunci cand am avut-o n-am stiut s-o pastram. Acum s-o recastigam trebuie sa luptam. Si nu va fi usor. Dar nu imposibil. Asa sa ne-ajute Dumnezeu!
ANONIM
17 Iul 2018

Basescu vostru ce a facut 10 ani ?a facut autostrazi spitale scoli ,nu ei au facut parcuri in camp liber veceuri care au costat cat o scoala partii de schi in panta Ei au furat prin ANRP si au taiat pensii si salarii Atunci ati tacut ca scroafele in burueni
@DOMNULE DRAGNEA!
17 Iul 2018

CARE 8 MILIOANE BAI COMUNISTULE ? 8 DIN ALEA 3 CARE AU ESIT LA VOT ?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...