2019-04-22 13:20


LOVITURĂ de ultimă oră în dosarul lui Liviu Dragnea! Ce se întâmplă cu unul dintre JUDECĂTORI

 |  22:22
LOVITURĂ de ultimă oră în dosarul lui Liviu Dragnea! Ce se întâmplă cu unul dintre JUDECĂTORI

O judecătoare din completul de 5 de la ÎCCJ care se ocupă de dosarul DGASPC, în care Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, cere Secţiei pentru judecători CSM să fie eliberată din funcţie prin pensionare. Regulamentul spune că trebuie tras la sorţi un înlocuitor.

Luciana Mera, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cere Secţiei pentru judecători eliberarea din funcţie prin pensionare. Secţia va discuta cererea magistratului în şedinţa din 5 martie. Luciana Mera face parte din completul de 5 judecători de la instanţa supremă care judecă apelul în dosarul DGASPC, în care a fost condamnat Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în primă instanţă.

Completul 2, cel care judecă dosarul lui Dragnea, este format din judecătorii Enceanu Simona Daniela, Rog Tatiana Lucia, Rus Alexandra Iuliana, Mera Luciana, Popa Rodica Aida.

Potrivit Regulamentului de organizare a instanţei supreme, conducerea trebuie să tragă la sorţi în şedinţă publică un nou judecător (articol 29), atunci când un membru al completului de 5 este eliberat din funcţie.

  

Totodată, în cazul în care Luciana Mera se va pensiona şi va fi desemnat un înlocuitor, dosarul lui Dragnnea ar putea fi reluat de la zero, chiar dacă nu au fost administrate multe probe până în prezent. Următorul termen al procesului DGASPC are loc în data de 18 martie, când va fi audiat liderul PSD.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-01

TAGURI: dosar, iccj, liviu dragnea, dosar dgaspc, judecatoare pensie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FREACA MENTA
02 Mar 2019

BA JUSTITIE , VA-TI FACUT DE CACAT . NU SUNTE-TI IN STARE SA DA-TI O DECIZIE . VA MITUIT CU SALARII BABANE , PENSII SPECIALE SI CIUBURI GRASE .. PREFERATI SA DISTRUGE-TI TARA SA PISAT PE VOI BANDITU
Random imageUltimele stiri


STARBAG