2019-02-23 00:45


LOVITURĂ pentru Dragnea: Există TeleormanLEAKS. Mii de documente de la Tel Drum, descoperite de un sătean

 |  21:53
LOVITURĂ pentru Dragnea: Există TeleormanLEAKS. Mii de documente de la Tel Drum, descoperite de un sătean

O valiză cu informații esențiale din interiorul corporației Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces când au percheziționat fizic și informatic sediul firmei, anul trecut, a fost găsit în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui. Localnicul a intrat în contact cu o sursă RISE Project din județ.

LOVITURĂ pentru Dragnea: Există TeleormanLEAKS. Mii de documente de la Tel Drum, descoperite de un sătean
zoom

Potrivit RISE Project, valiza ar conține: - Un hard negru în care a fost salvat tot conținutul de 63,39 GB din computerul unui om-cheie de la Tel Drum, precum mii de facturi, contracte, bilanțuri, devize, procuri, acte constitutive de firme-fantomă, extrase de cont etc., dar și mii de imagini foto/video de la evenimentele companiei, cu personajele grupării și standardul lor de viață, documente, selfie-uri, capturi de ecran cu discuții... O tabletă Samsung P1000 Galaxy Tab din 2010 care i-a aparținut directorului general Tel Drum, Petre Pitiș. Aceasta conține, de exemplu, peste 1.000 de fotografii din excursii exotice cu anturajul, întâmplări din firmă și momente de familie, dar și o agenda cu 980 de numere de telefon strânse în ultimii ani: “Băsescu”, “Hrebe”, “Dăncilă”, “Bănicioiu”, “Pieleanu” sau ... “L I V I U”. Un stick de memorie burdușit cu informații de lucru ale unei șefe de gestiune din Tel Drum. Peste o mie de hârtii, precum copii de pe documente personale ale familiei Dragnea sau planurile detaliate ale unei proprietăți-mamut din Alexandria.  

Citește integral pe RISE Project


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-05

TAGURI: valiza, documente, tel drum, teleorman, teleormanleaks, dragnea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
03 Noi 2018

O FUNIE SI SAPUN , CIT MAI REPEDE .
ROMANIA
04 Noi 2018

dragnea dancila la ghena de gunoi a istoriei.a sosit timpul ca trupele speciale sa aresteze gruparea de crima organizata din care fac parte dragnea dorneanu de la ccr iordache serban nicolae codrin stefanescu cucos sindle nicolicea toader tudorel dancila carmen dan catalin radulescu antena 3 b1 tv romania tv evz voiculescu..au stresat tara doi ani animalele astea pentru a scapa infractorii.la puscarie 20 de ani cu acesti criminali.oricum ii vor linsa oamenii .pana la 1 decembrie trebuie facuta curetenie in casa numita romania
ALUNELU
04 Noi 2018

Dacă „VALIZA” ar fi ajuns la alt ziar , știrea devenea credibilă.!!
ANONIM
04 Noi 2018

S A descoperit un sac cu documente in care se arata ca sasul este om normal nu un cretin hot si al dracului de rau adica nazist in care scrie ca Sri ul nu a condus si nu conduce romania impreuna cu camarila de procurori prosti si tot rai si nazisti Sa descoperit ca Kodruta nu era o nazista analfabeta care se ciordea prin vie iar Onea Portocala si Dumbrava ar fi si ei oameni ca toti oamenii nu niste cretini hitleristi Sa descoperit ca lupta anticoruptie se facea normal cu dreptate si responsabilitate nu prin dosare inventate pentru opozanti sau prin circ la tv cu catuse Sa descoperit ca bubosul era si el un om nu o otreapa care si vinde neamul si tara iar guvernarea sa cea de rahat ar fi una normala Asta s a descoperit
ANONIM
04 Noi 2018

Opinați că serviciile secrete ar trebui să publice în mod operativ lucrările pe care le au în derulare, nu așa pentru a valorifica în interes politic , pe banii contribuabililor, fapte și documente ce nu ar putea fi folosite pentru a fi sancționați cei pe care îi supraveghează , datorită unor acțiuni precum cea la care se referă articolul ?
AI BELITO BELINI
04 Noi 2018

COCALARE AI INCURCAT-O RAU
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...