2019-03-21 18:04


LOVITURĂ pentru Elena UDREA. Costa Rica a respins cererea de AZIL POLITIC a fostului ministru

 |  15:56
LOVITURĂ pentru Elena UDREA. Costa Rica a respins cererea de AZIL POLITIC a fostului ministru

Cererea Elenei Udrea, prin care solicita azilul politic în Costa Rica, a fost respinsă, miercuri, de o comisie administrativă, avocatul acesteia spunând că decizia va fi contestată în instanţă.

Veronel Rădulescu a declarat, miercuri, pentru News.ro, că o comisie administrativă de imigrări a respins cererea Elenei Udrea de acordare a azilului politic în Costa Rica. Apărătorul fostului ministru a precizat că această decizie nu este definitivă şi va fi atacată în instanţă.

Astfel, cererea de azil politic a Elenei Udrea va fi analizată de judecători în următoarea perioadă.

ÎCCJ a suspendat, în decembrie 2018, executarea pedepsei în cazul Elenei Udrea, în dosarul "Gala Bute", în care a fost condamnată la 6 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi abuz în serviciu. 

Decizia a fost consecinţa hotărârii CCR prin care constituirea completurilor de 5 judecători de la instanţa supremă a fost declarată nelegală.

Udrea a fost eliberată din închisoarea din Costa Rica, unde se afla din 3 octombrie, în 25 decembrie 2018. Ea a precizat că nu va veni în România, procedurile privind obţinerea statutului de azilant fiind în plină desfăşurare.

„Eu nu am plecat din România pentru că voiam să călătoresc prin lume, ci pentru că era evident şi acum e evident, cu tot ce s-a întâmplat, cu această decizie a Curţii Constituţională care a desfiinţat atâtea hotărâri ale ÎCCJ, printre care şi a mea şi a Alinei Bica. E clar că am avut dreptate şi că am fost ţintele unui abuz în ţara noastră. Vom vedea ce se întâmplă, depinde foarte mult de ce se întâmplă şi în România”, a spus atunci Udrea. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-13

TAGURI: costa rica, udrea, azil politic
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
13 Mar 2019

sa-i dea o SPAGA lui BUBOSUL TUDOREL-SLUGAREL-GARGAMEL casa-i anuleze toate dosarele de coruptie si spalare de bani
ANONIM
13 Mar 2019

Pe ce bani stau curvele astea doua in Costa-Rica ????? Poate ne spun slugile varanului felix ca tot au inceput sa le pupe in cur prin latrina 3 urât mirositoare si nevitanjata !!!!!!!!!!!! he , he , he ..., !!! '' tuDORELE fa ceva si scapa-le si pe boarfele astea...''' he , he , he...
MATA HARI DE PLESCOI
13 Mar 2019

CIOCIOLINA TIGANCA A BELIT BELENGHERU , CU BICA DE MINA . SA DEA BANI INAPOI CARACATITA
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...