2017-01-18 01:46

EVENIMENT


Lucescu: Am fost făcut homosexual, ţigan şi swinger

 |  19:53
Lucescu: Am fost făcut homosexual, ţigan şi swinger

Antrenorul echipei de fotbal Rapid Bucureşti, Răzvan Lucescu, s-a declarat „surprins şi dezamăgit” de faptul că presa a readus în actualitate un eveniment tragic produs în urmă cu 21 de ani, respectiv un accident rutier în care a fost implicată soţia sa, soldat cu moartea unei persoane.

Tehnicianul giuleştean a fost acuzat de faptul că la volanul maşinii care a produs accidentul s-ar fi aflat chiar el, dar a făcut ulterior schimb de locuri cu soţia sa, lucru pe care îl neagă cu vehemenţă.

„Întotdeauna mi-am apărat familia şi niciodată n-am aruncat o faptă a mea pe umerii altei persoane. Soţia mea regretă că n-a avut nici o posibilitate de a evita accidentul. Victima a traversat printr-un loc nepermis, aşa cum s-a constatat şi în anchetă. Îi înţeleg durerea domnului Miu (tatăl victimei - n. red.), dar asta nu-i dă dreptul să arunce cu noroi în familia Lucescu. Deşi este nevinovată, şi soţia mea este o victimă a acelui accident, deoarece nu poate uita acea zi fatidică. De multe ori îmi pare rău că n-am fost eu la volan, dar, de fiecare dată, îmi dau seama că nimeni nu putea evita acel accident, ţinând cont de faptul că victima a sărit în faţa maşinii. Procurorul a dispus neînceperea urmăririi penale, considerând că accidentul s-a produs din cauza victimei. În concluzie, îi rog pe cei care vor să terfelească numele Lucescu să-mi lase familia în pace!”, precizează Răzvan Lucescu într-un comunicat dat publicităţii ieri.

Antrenorul Rapidului reaminteşte că subiectul respectiv s-a mai aflat în actualitate în anii trecuţi şi a avertizat că îi va acţiona în instanţă pe autorii articolului, „pentru calomniile proferate”.

„Acest subiect nu reprezintă o noutate. Aceleaşi informaţii au mai apărut în presă în 1993 şi 2006 şi, de aceea, nu înţeleg de ce se trag sforile pentru ca acest eveniment să fie readus în atenţie. Consider că jurnaliştii care au repus acest caz pe tapet au căutat un «senzaţional» fără acoperire... Dacă ar fi încercat să afle informaţii legate de anchetă de la autorităţile care s-au ocupat de acest caz, ar fi aflat adevărul. În consecinţă, îmi rezerv dreptul de a-i acţiona în instanţă pentru calomniile proferate la adresa mea şi a familiei mele. S-au spus multe şi se vor mai spune multe neadevăruri despre familia mea. Personal, am fost făcut «homosexual», «ţigan» şi «swinger» de persoane care au încercat să lovească în munca mea şi a tatălui meu. N-am renunţat însă niciodată să ţin capul sus. Am decis să merg înainte şi să rezist presiunilor. Voi rămâne pe poziţii şi în acest caz, deoarece am conştiinţa curată. Ştiu că acel accident nu s-a produs din cauza soţiei mele, ştiu că eu n-am fost la volan în acel moment, ştiu că victima a comis o imprudenţă fatală, ştiu că autorităţile au decis neînceperea urmăririi penale, ştiu că acel tată nu-şi va uita copilul dispărut şi ştiu că soţia mea a devenit, fără să vrea, o victimă”, adaugă Răzvan Lucescu, care consideră că „cineva doreşte să demonstreze că familia Lucescu şi-a făcut un nume în România şi în lume călcând pe cadavre”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-29

TAGURI: lucescu, tigan, swingerComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image