2019-03-24 17:39


Fostul şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea, AUDIAT la Parchetul General

 |  12:08
Fostul şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea, AUDIAT la Parchetul General

Fostul şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea, s-a prezentat, marţi dimineaţă, la Parchetul General, pentru a fi audiat în dosarul în care a fost pus sub urmărire penală pentru inducerea în eroare a organelor judiciare.

Fostul șef DNA Ploiești a refuzat să facă declaraţii la intrarea în instituţie. Parchetul General a transmis, în luna mai, că procurorii Lucian Onea şi Mircea Negulescu sunt cercetaţi penal sub acuzaţia de participaţie improprie, sub forma complicităţii, la săvârşirea infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.

„Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie efectuează acte de urmărire penală faţă de suspecţii Negulescu Mircea şi Onea Lucian sub aspectul participaţiei improprii, sub forma complicităţii, la săvârşirea infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare (art. 52 rap. la art. 48 Cod penal rap. la art. 268 alin. 2 Cod penal). În fapt, procurorii au reţinut că, în perioada aprilie - mai 2015, suspecţii Negulescu Mircea (la data săvârşirii faptelor procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti) şi Onea Lucian (procuror în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Ploieşti) ar fi determinat o persoană, prin constrângere, să întocmească în fals o sesizare şi documente care să susţină cele reclamate în conţinutul acesteia. Documentele falsificate au fost expediate Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Ploieşti şi folosite drept probe în două dosare, precum şi în susţinerea/motivarea unei cereri de extrădare”, au transmis reprezentanţii Parchetului General, printr-un comunicat de presă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-17

TAGURI: DNA Ploieşti, Lucian Onea, AUDIAT, Parchetul General
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
17 Iul 2018

Pe aceasta creatura de cacat cu ochi nu l invita Iohannis la el sau asa i place lui ca si el este la fel
ANONIM
17 Iul 2018

Este un scapat de la Socola . Dupa mutra , gesturi si minica un rebut din nastere .Ha . Ha ,
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...