2019-03-26 02:56


Lucian Bute l-a învins prin KO pe Jesse Brinkley şi şi-a păstrat titlul mondial IBF VEZI FILM

 |  09:35
Lucian Bute l-a învins prin KO pe Jesse Brinkley şi şi-a păstrat titlul mondial IBF VEZI FILM
Pugilistulromân Lucian Bute şi-a apărat cu succes pentru a şasea oară titlul mondial IBFla categoria supermijlocie, după ce l-a învins prin KO în repriza a nouape americanul Jesse Brinkley, într-un meci disputat la Centre Bell dinMontreal.

LucianBute, în vârstă de 30 de ani, are acum 27 de victorii la profesionişti şi nicioînfrângere. Brinkley, în varstă de 34 de ani, are 35 de victorii (22 prin KO)şi 4 înfrângeri.

În repriza a cincea, Butel-a trimis la podea pe Brinkley, însă americanul a fost salvat de compatriotulsău, arbitrul de ring, care l-a numărat şi a practic l-a ajutat să ajungă lafinalul rundei. Brinkley a fost numărat şi în repriza a opta, când a avutnevoie de prezenţa medicului deoarece sângera la arcada dreaptă.

LucianBute a câştigat centura mondială IBF în 20 octombrie 2007, la Montreal, după cel-a învins prin KO în repriza a 11-a pe columbianul Alejandro Berrio. Românulşi-a apărat pentru primaoară cu succes centura mondială în 1 martie 2008, după ce l-a învins, prin KOtehnic în repriza a zecea, pe americanul William Joppy. Al doilea meci în careLucian Bute şi-a apărat centura a fost cu mexicanul Librado Andrade, la data de24 octombrie 2008, la Bell Centre. Atunci, românul s-a impus la puncte, după 12reprize. Al treilea meci în care Lucian Bute şi-a pus centura în joc a fostîmpotriva unui alt columbian, Fulgencio Zuniga, la 13 martie 2009, în careromânul l-a surclasat categoric pe adversarul său, printr-un KO tehnic înrepriza a patra. Bute şi-a pus apoi din nou centura în joc, la 29 noiembrie2009, la Quebec, în faţa mexicanului Librado Andrade, pe care l-a trimis lapodea după patru reprize.

Pugilistulromân şi-a apărat pentru a cincea oară titlul mondial în faţa columbianuluiEdison "Pantera" Miranda, într-o gală ce a avut loc la 17 aprilie,la Centre Bell din Montreal (Canada). După ce a câştigat primele două reprize,Bute a reuşit să-l pună la podea pe Miranda în runda a treia, columbianul fiindnumărat de arbitru şi nemaiputând continua meciul. Bute i-a "aplicat"lui Miranda un upercut de stânga în bărbie, românul fiind declarat învingătorîn minutul 1 şi 22 de secunde din repriza a treia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-11-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...