2018-12-13 08:24


Ludovic ORBAN, dat în JUDECATĂ de ŢUŢUIANU

 |  10:21
Ludovic ORBAN, dat în JUDECATĂ de ŢUŢUIANU

Ministrul Apărării, Adrian Ţuţuianu, a anunţat că îl va acţiona în judecată pe preşedintele PNL, Ludovic Orban, după ce acesta din urmă a afirmat că liderii PSD înclină ”tot mai mult către Est”, unul din indicii fiind nominalizarea lui Ţuţuianu la Apărare, în condiţiile în care acesta a fost avocat al companiei Mechel, care a deţine combinatul metalurgic de la Târgovişte. Ţuţuianu precizează că exportul de utilaje la care a făcut referire Ludovic Orban a avut loc în 2010, atunci când la guvernare se afla PDL.

”Nu am nimic de ascuns, mi-am făcut datoria faţă de clienţii mei şi cred că nu se poate spune că sunt omul ruşilor, al francezilor sau italienilor sau al altora cărora le-am acordat asistenţă juridică. În general, suport cu stoicism toate acuzele din spaţiul public pentru că, atunci când eşti persoană publică, trebuie să te aştepţi la aşa ceva, dar nu am să ezit să-l dau în judecată pe domnul Orban”, a declarat Adrian Ţuţuianu la Antena 3.

Preşedintele Ludovic Orban a spus, vineri, că desemnarea în Guvern a anumitor persoane arată că liderii PSD intenţionează să strângă relaţiile cu Rusia. „M-aş referi şi la Ţuţuianu, care a fost avocatul ruşilor de la Mechel, care au cumpărat combinatul de la Târgovişte şi l-au falimentat. De acolo, au luat o instalaţie extrem de importantă din punct de vedere strategic şi au dus-o în Rusia. Asta-mi ridică numeroase semne de întrebare şi-mi relevă că au pus nişte oameni extremi de ciudaţi, care trebuie urmăriţi cu foarte multă atenţie”, a declarat preşedintele PNL într-un interviu pentru Adevărul Live.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-01

TAGURI: orban, tutuianu, judecata
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BABUIN
01 Iul 2017

Mi se pare corect sa raspunda ptr vorbe aruncate aiurea.....unde si.a facut studiile babuina lui din conducerea pnl ???... de ce nu o acuză si pe aceasta babuina ca ar fii omul rusilor ???
MARA
02 Iul 2017

foarte bine face Tutuianu ca prea si-a luat nasu la purtare puiu asta de SECURIST KHAZAR Se rasucesc in mormant marii lberali ai tarii .Mai au acolo o urata careia ii este rusine cu numele ei.Nu o mai cheama TZURCANU ci Turkan ca e mai 'cool' Vai de capul nostrum cu astfel de panarame'
TANASE SCATIU
08 Iul 2017

Liberali criminali de la 1907!De cate ori vad un liberal vorbind cu limba de sarpe imi aduc aminte ce au facut inaintasii lor
HUIAN MARIUS CONSTANTIN
08 Iul 2017

Si ar mai faceo daca ar ajunge la ciolan Sunt niste hoti si nazisti !
Random imageUltimele stiri


loading...