2018-12-12 11:55


MAE: Românul răpit în Nigeria a fost eliberat

 |  22:17
MAE: Românul răpit în Nigeria a fost eliberat

Ministerul Afacerilor Externe informează că cetățeanul român răpit în Nigeria la data de 10 octombrie 2016 a fost eliberat.

Totodată, MAE mulţumeşte instituțiilor participante la Celula de Criză a MAE şi autorităţilor nigeriene pentru implicare şi sprijinul oferit în acest caz.

Ministerul Afacerilor Externe folosește acest prilej pentru a reitera recomandarea fermă adresată cetăţenilor români aflați în zonele de conflict/cu risc major de securitate de a contacta cea mai apropiată misiune diplomatică a României pentru a-şi înregistra prezenţa în regiune, astfel încât să poată beneficia de o asistenţă și protecție consulară cât mai eficientă.

Totodată, Ministerul Afacerilor Externe reiterează recomandarea fermă de consultare a informațiilor postate pe site-ul MAE, la secțiunea ”Sfaturi de călătorie”.

În același timp, în cadrul eforturilor constante depuse de către MAE pe linia asigurării asistenței și protecției consulare, reamintim utilitatea consultării informaţiilor furnizate atât prin intermediul aplicaţiei „Călătoreşte în siguranţă” ce poate fi descărcată pe orice telefon mobil de tip smartphone, cât și a serviciului de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-12

TAGURI: mae, roman rapit, nigeria, eliberat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...