2019-01-17 13:12


MAE: Un român a fost răpit în Nigeria

 |  15:34
MAE: Un român a fost răpit în Nigeria

Un inginer român a fost răpit de persoane înarmate în sudul Nigeriei, relatează Dailypost.ng. Familia cetăţeanului român rănit în Nigeria a fost notificată cu privire la acest incident, anunţă Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Familia cetăţeanului român rănit în Nigeria a fost notificată cu privire la acest incident, anunţă Ministerul Afacerilor Externe (MAE), precizând că reprezentanţii misiunii diplomatice române sunt în contact permanent atât cu familia bărbatului, cât şi cu autorităţile federale nigeriene competente şi cu angajatorul.

"Ambasada României la Abuja urmăreşte cu atenţie cazul cetăţeanului român răpit în Nigeria la data de 10 octombrie 2016. Familia cetăţeanului român a fost notificată cu privire la acest incident. Reprezentanţii misiunii diplomatice române sunt în contact permanent cu autorităţile federale nigeriene competente, cu angajatorul, precum şi cu familia cetăţeanului român", anunţă reprezentanţii MAE.

Potrivit acestora, din dispoziţia ministrului Afacerilor Externe a fost activată Celula de Criză, fiind iniţiate procedurile specifice în astfel de cazuri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-11

TAGURI: mae, roman rapit, nigeria
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...