2018-12-17 11:53


Magistraţii decid dacă prelungesc arestul preventiv pentru acţionarii clubului Colectiv

 |  11:25
Magistraţii decid dacă prelungesc arestul preventiv pentru acţionarii clubului Colectiv

Magistrații Judecătoriei Sectorului 4 analizează, vineri, cererea Parchetului General de prelungire a arestului preventiv cu încă 30 de zile pentru cei trei acționari și administratori ai clubului Colectiv - Paul Gancea, George Anastasescu și Costin Mincu.

Cei trei au fost arestați preventiv pe 3 noiembrie, ei fiind acuzați de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă în dosarul incendiului de la clubul Colectiv, în urma căruia 60 de persoane au murit.

Procurorii mai cer în acest dosar prelungirea arestului la domiciliu pentru Daniela Niță, administrator și acționar majoritar al firmei Golden Ideas Fireworks Artists SRL, Cristian Niță, director al firmei, și pirotehnistul Viorel Zaharia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-27

TAGURI: magistrat, decide, prelungeste, arest, preventiv, actionar, club, colectiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RAI
27 Noi 2015

Dar jigodia de judecator spagar constantinescu care a dat drumul crimialului piedone cum de mai este in libertate.ce motivare de retardat cum a ajuns aceasta nulitate acest prost, judecator?bai tu nu stii ca daca semneze raspunzi dementule asta este sensul functiei.ai uitat sa spui de legaturile baiatului lui piedone cu unul dintre patroni.tu asculti minciunile primarului.a.fara cu tine judecator jegos platit din bani publice sa faci dreptatenu sa dai drumul la criminali.copii tai sa piara in flacari f mortii matii.
HAZNAUA URBEI
27 Noi 2015

Simplu . erau droguri si aurolac si in aerul din sala . De aceia au explodat plamini ranitilor . Dar si cel mai ieftune droguri din oras .
Random imageUltimele stiri


loading...