2017-01-22 18:19


Magnaţii lui Ţiriac, în „pana prostului”

 |  22:43
Magnaţii lui Ţiriac, în „pana prostului”

Ultima ediţie a vânătorii organizate, sâmbătă, de Ion Ţiriac la Balc s-a încheiat, iar invitaţii au plecat. Nu înainte de a se lovi de un obstacol tipic românesc.

Vânătorii, cunoscuţi oameni de afaceri din toată lumea, au decolat spre case de la aeroportul din Oradea. Autobuzul care ducea o parte dintre invitaţi de la clădirea aeroportului către avioane a rămas fără motorină.

Organizatorii au făcut eforturi anul acesta pentru a menţine discreţia asupra evenimentelor de la Balc. La aeroport însă, invitaţii de marcă ai lui Ţiriac au dat nas în nas cu jurnaliştii care fuseseră lăsaţi să intre în zona gri a aeroportului, în ciuda interdicţiei.

Printre oaspeţii lui Ion Ţiriac s-au numărat Wolfgang Porsche – proprietarul companiei germane producătoare de autoturisme de lux cu acelaşi nume, Georges Marsan – primarul din Monte Carlo, Franz Rauch – producător de sucuri naturale din Europa, Klaus Mangold – fostul preşedinte al grupului Daimler-Chrysler, Alfred Baumhauer – designerul brandului Cartier şi Inigo Herrera – fost membru al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

În mod tradiţional, vânătoarea se desfăşoară la sfârşitul celei de-a treia săptămâni a lunii ianuarie. Domeniul de la Balc se întinde pe 150 de hectare din comuna bihoreană cu acelaşi nume.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-18

TAGURI: magnati, tiriac, pana prostuluiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image