2018-12-18 15:42


MAI. Jalbă pentru Schengen

 |  19:40
MAI. Jalbă pentru Schengen

Vicepremierul Gabriel Oprea şi zece foşti miniştri de Interne au trimis ieri o jalbă tuturor miniştrilor omologi din UE, prin care se cere ajutor pnetru intrarea în spaţiul Schengen.

Oprea şi cu zece foşti miniştri de Interne au discutat, marţi, despre securitatea regională a României şi au decis să transmită un apel Consiliului JAI şi o scrisoare tuturor miniştrilor de Interne din UE, în care să susţină intrarea în spaţiul de liberă circulaţie. La prima întâlnire a Consiliului Consultativ al MAI au fost prezenţi lotul Liviu Dragnea, Ioan Rus, Marian Săniuţă, Gavril Dejeu, Radu Stroe, Doru Ioan Tărăcilă, Dudu Ionscu, Vasile Blaga şi Gabriel Berca. De la întâlnire au lipsit Traian Igaş şi Cristian David, Troacă, surse din MAI declarând că acesta din urmă nu a fost invitat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-05

TAGURI: apel, schengen, oprea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CIRCARUL
05 Mai 2015

La intrevedere au participat nu mai putin de zece fosti ministri de Interne, respectiv Radu Stroe, Mircea Dusa, actualul sef al MinisteruluI Apararii, Ioan Rus, actualul ministru al Transporturilor, Gabriel Berca, liberalul Vasile Blaga, social-democratii Liviu Dragnea si Marian Saniuta, Constantin Dudu Ionescu, Gavril Dejeu si Doru-Ioan Taracila. Nici unul din cei nominalizati nu au adus plus valoare acestei institutii MAI . Din contra au imbacsit-o cu pile de incompetenti au infiintat tot felul de structuri tip STRUTO-CAMILA. In sistemul de ordine si siguranta publica s-a PERFECTIONAT mafiotismul si lisa de performanta. Relatiile profesionale de munca specifice noii democratii originale din Ro sunt in MAI reprezentate doar de sistemul sofisticat al traficului de influienta, santajului si amenitarii. Simpla participare a celor nominalizati la invitatia IZMENARULUI Oprea cel mai mare SCAMATOR public sau aventurierul PACALICI din ultimii 25 de ani arata nonvaloarea INVITATILOR si lipsa unei strategii autentice in sistemul de Ordine si Siguranta Publica. Oficialitatile avizate din Consilul JAI al UE cunosc lipsa de normalitate, de performanta si incompetenta de la MAI si nu numai. Ar fi de rasul lumii sa se deplaseze IZMENARUL la Consilul JAI a U.E. (sa-i sperii si pe ei cu inabilitatile lui de comunicare si de judecare) sa cunoasca cat mai multi ce specimene biologice retrograde pot fi la conucerea politica a unor institutii importante din Ro.
GHEBOSU
05 Mai 2015

Dupa evenimentele din decembrie 1989 cei mai multi romani traiesc cu senzaţia că ţara nu e guvernată sau că ar fi pe ultimul drum si resimt cu o acuitate dureroasă dezagregarea, disoluţia, absenţa oricărei strategii a poporului roman, pentru poporul român. Ca natie avem nevoie de niste coordonate, niste raspunsuri. Ce facem cu daruirile lui dumnezeu pentru neamul nostru? Cine sîntem noi ca popor? Cine vrem să fim ori sa devenim? Dacă ne punem asemenea întrebări, dacă ne interesează ce cerem noi de la noi înşine ca neam şi ca stat, unde anume avem posibilitatea să ne poziţionăm în matricea naţiunilor moderne, din punct de vedere cultural, politic, economic, social, unde putem fi situati peste zece si mai multi ani şi ce se întreprinde concret pentru asta, atunci cei cu discernamantul neafectat nu putem ramane pasivi fata de realitatile amenintatoare la adresa neamului romanesc. MERITA SA NE SACRIFICAM PENTRU VIITORUL NEAMULUI NOSTRU ROMANESC.
CARACATITA DIPLOMATIEI
05 Mai 2015

Ha , Ha , are dosar penal din 1993 cu un cetatean care facea afaceri , cu Doraly si cu COCOS .
CROCODIL MARE
06 Mai 2015

Si era in serviciul de paza si protectie a lui Miron Cozma , mina dreapta , se stergea la popoua cu el . Cauta pe internet , vei vedea .
UNUBEN
06 Mai 2015

STITI de ce se petrec anomalii si perversiuni fundamentale in SRI, SIE, MAI, MAE, Min de FINANTE, M. de Justitie si Min PUBLIC (P.G.), pentru ca in Ro asupra acestor institutii fundamentale ale "statului de drept" (la noi o fi de-a stangului???) nu se exercita ca in toate statele civilizate ale lumii nici un fel de control al SOCIETATII CIVILE ACADEMICE (al ELITELOR) asupra normalitatii sau legalitatii organizarii si functionarii lor fie pt ca unele nu s-au mai demilitarizat si trebuie sa paltim AMENDA anuala la UE fie ca avem de dus in spate orginea balcanica (contaminarea migratiilor milenare) Parlamentarii si expertii guvernamentali sunt selectati dupa criterii si principii nefiresti (IMORALE) ce a promovat metode (apucaturi) discretionare si dictatura pluralista in societatea romaneasca.
CROCODILUL FLAMAND
06 Mai 2015

VRETI IN SCHENGEN PE BAZA DE PETITIE?????MAI SA FIE......DAR CE AR FI SA VERIFICATI CAMIOANELE DE COCAINA CARE TREC DIN BULGARIA....SI LE ARESTEAZA UNGURII SI ITALIENII....IAR ROMANASII NOSTRI-MOS TEACA IAU MILIARDE DE LEI SPAGI....SA LE VADA CINEVA VILELE LA TZYGOINERII-VAMESI DIN GIURGIU...SAU PROPRIETATILE DIN CIPRU SI RODOS...UNDE SUNT VECINI DE MOSIE CU OPRESCU...(GENERALUL SECURIST HIRSCH)...SAU CASUTELE DE VACANTA DE LA NISSA SI MONACO...MAI AU SI PRIN ALPII ELVETIENI PAREREA MEA AR FI SA INTRATI IN SCHENGEN....DUPA CE CLICA DE VAMESI DIN GIURGIU AJUNG LA ALCATRAZ...IMPREUNA CU SEFII SRI CARE I-AU PROTEJAT 25DE ANI...GENERALII-HEROINA-COCAINA...SE STIU EI CINE SUNT....PRIETENII LUI TOMA ZAHARIA
CROCODILUL FLAMAND
06 Mai 2015

SI VICEVERSA......MASINILE FURATE DE SORICICA-DIAMANDESCU-STUPCANU CU CARDURI SI BULETINE FALSE DIN GERMANIA ITALIA SPANIA ETC...SI CARE TREC CU ACTE FALSE FACUTE DE POLITIA CAPITALEI SI POLITIA RUTIERA SI RAR CU TALOANE FALSE IN BULGARIA SI TURCIA...SAU IN UCRAINA...SAU CARATE DE AVIOANELE LUI TIRIAC SAU CHIAR DE AVIOANELE MILITARE ALE ARMATEI IN TARILE ARABE SI IN AFRICA....IMPREUNA CU ARMELE LUI VIKTOR BOUT SI ADNAN KHASSOGGI
SNOWDEN
06 Mai 2015

SI ISARESCULE AM OBSERVAT CA CHIAR VREI SA-TI BAGI GENERALII-COMPLICI LA PUSCARIE...NU VREI SA DEMISIONEZI.......BINE>>>>>>>TU AI VRUT-O>>>TE AMI ASTEPT DOAR O SAPTAMANA...DUPA CARE INCEPE SERIALUL "TERORISMUL ROMANESCO-JIDANESC" PE YOUTUBE.....ALQAIDA DE SINAGOGA....CICA SNOWDEN ARE VREO CATEVA MII DE ORE DE INREGISTRARI VIDEO INTERESANTE.....FACUTE DE PAPARAZZI
BRONTOZAUR
06 Mai 2015

Are secrete mari in biroul lui , iar colegi de birou vindea informati la mafie . Ca a facut cu dosarul spionilor din biroul lui ? A cumparat calculatoare si fisiere secrete de la mafia tiganeasca . De risul lumi , sa cumperi de la hoti , tu politia Romana .
CROCODILUL FLAMAND
06 Mai 2015

cretinul asta de Oprea era "securist-miner sub acoperire" la mineriada din 13-15iunie din Bucuresti,conducea minerii la sediile de partide si-i punea sa ciomageasca persoanele puse de securistul Magureanu pe lista neagra Au asasinat inclusiv un jurnalist de la TF2 la 15iunie,care lucra direct pentru presedintele Mitterand,pentru ca filmase fetzele asa-zisilor "mineri" colegii lui Oprea,care erau "sub acoperire" in misiunea de instaurare a "DEMOCRATIEI ORIGINALE" CU BATA SI CIOMAGUL IN CAP Nevestele de securisti toate erau "la datorie" in piata Universitatii cu prajiturele si sandwich-uri pentru "mineri" adica securistii imbracati in mineri CRETINUL ASTA INCA MAI E MIN ISTRU??????SIKTIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
CROCODILUL FLAMAND
06 Mai 2015

cum e domnul Ponta....JE SUIS CHARLIE.....ESTI COLEG CU UN TERORIST CARE ASASINEAZA JURNNALISTII DE LA TF2.......KIM-JONg-BIN-LADEN-PONTA
BIBICU
07 Mai 2015

BIBICU @ CROCODIL CROCODILULE esti mai mult decat FANTASTIC cu informatiile tale VERIDICE 100% date publicitatii de-a lungul timpului. Esti o adevarata ENCICLOPEDIE INFORMATIONALA. Esti mai mult decat exceptional.
Random imageUltimele stiri


loading...