2019-03-24 01:32


MAI, REACŢIE după ce ministrul Dan a întrebat prefectul de Buzău despre situaţia de la Întorsura Buzăului, aflată în Covasna

 |  14:21
MAI, REACŢIE după ce ministrul Dan a întrebat prefectul de Buzău despre situaţia de la Întorsura Buzăului, aflată în Covasna

Ministerul Afacerilor Interne a făcut precizări după ce ministrul Carmen Dan a întrebat autorităţile din judeţul Buzău dacă au verificat Întorsura Buzăului din punct de vedere al situaţiei inundaţiilor, moment în care a fost corectată şi i s-a spus că localitatea se află în judeţul Covasna. Potrivit Ministerului, aceasta s-a referit la depresiunea Întorsura Buzăului, nu la localitate, care se află în competenţa Administraţiei Bazinale de Apă Buzău – Ialomiţa.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a întrebat duminică, într-o videoconferinţă cu autorităţile locale din judeţele aflate sub avertizări meteorologice, dacă autorităţile din Buzău au verificat situaţia la Întorsura Buzăului. Răspunsul autorităţilor a fost că localitatea se află în judeţul Covasna, nu în judeţul Buzău.

„Aţi verificat şi Întorsura Buzăului?”, a întrebat Carmen Dan autorităţile din judeţul Buzău.

În replică, i s-a spus ministrului că Întorsura Buzăului este în judeţul Covasna: „Doamna ministru, Întorsura nu este la noi, ci la Covasna”.

“Referitor la discuţiile din cadrul videoconferinţei din această dimineaţă, facem următoarea precizare: Zona Întorsura Buzăului, depresiunea şi nu localitatea în sine, este în competenţa Administraţiei Bazinale de Apă Buzău – Ialomiţa /Sistemul de Gospodărire a Apelor Buzău şi figurează ca fiind una dintre cele 22 de zone de risc comunicate de către Apele Române”, a precizat MAI printr-un comunicat de presă.

În precizarea de presă se arată că ministrul i-a solicitat prefecului de Buzău explicaţii privind modul în care autorităţile au în atenţie acea zonă, şi nu s-a discutat despre localitatea în sine, situată în judeţul Covasna.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-08

TAGURI: mai, carmen, dan, intorsura buzaului, prefectul de buzau,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
08 Iul 2018

SEFA ; SE VEDE DIN BIROU . TE UITI PE SATELITI SI VEZI CA IN SPATELE VERSANTULUI DE LA SOSELE , TOATE PADURILE SUNT TAIATE . SEFA VEZI CA CEI DIN VALE AU MAI MULTE CAMIOANE , PE ACELAS NUMAR . CIND O MASINA ESTE PE DRUM , CEALANTA ESTE IN PADURE SAU SE DESCARCA ACASA . AU 3 - 4 MASINI ACEASI CULOARE . MAI SINT SI GATERE PE ALEI DIN PADURII . INTREABA SEFII DE POST , CUNOSC SITUATIA . DAR SI FIRMA DIN BRASOV CU AUTOBUZELE LUI , SCHIMBA NUMARUL LA SOFERI ACASA DIN ZONA
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...