2019-01-20 01:19


MAI: şoferii indisciplinaţi vor fi trecuţi pe o “listă neagră”

 |  15:31
MAI: şoferii indisciplinaţi vor fi trecuţi pe o “listă neagră”

Poliţiştii le pregătesc o surpriză şoferilor care nu respectă regulile de circulaţie. Ministerul de Interne are un proiect de lege prin care vrea să înfiinţeze o bază de date în care să fie trecute toate abaterile comise de şoferi, inclusiv contravenţiile. Ordinul nu se referă doar la şoferii turismelor, ci şi la cei ai autobutzelor şi la vatmani.

Baza de date le va fi foarte utilă poliţiştilor de la Rutieră, pentru că atunci când vor opri un şofer în trafic, vor consulta imediat istoricul acestuia şi îşi vor da seama cu ce fel de şofer au de-a face.

Baza de date poate fi utilă şi angajatorilor, în special pentru cei care vor să angajeze şoferi, pentru că vor putea cere referinţe de la Poliţie. Chiar

Deocamdată, ordinul de ministru este doar la nivel de proiect, este suspus dezbaterii publice şi poate fi amendat în acest moment, însă, cel mai probabil, va intra în vigoare în acest an.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-08-18

TAGURI: MAI, soferi indisciplinati, reguli de circulatie, minsterul de interne, lista neagra, baza de date, contraventii, rutiera Tag: M
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VASILE
07 Iun 2012

prevedrile acestor completari la legile circulatiei vor avea si un " , prin care vor apare si exceptii, ca si pana acum ????
Random imageUltimele stiri

loading...