2018-12-19 16:31


Mașina Lianei Stanciu și a solistului de la Bere Gratis, incendiată de „urmașul lui Ștefan cel Mare”

 |  12:09
Mașina Lianei Stanciu și a solistului de la Bere Gratis, incendiată de „urmașul lui Ștefan cel Mare”

Tânărul care pretinde că este nepotul lui Ștefan cel Mare, Cornel Cernoschi, i-a incendiat autoturismul Lianei Stanciu și al soțului acesteia,  Mihai Georgescu (solistul trupei Bere Gratis). Incidentul s-a petrecut la ora 6.15, în fața vilei celor doi, de pe strada Dârza, din sectorul 1 al Capitalei. Autoturismul Honda a ars parțial.

Cornel Cernoschi s-a predat imediat polițiștilor care l-au dus la Secția 5 pentru audieri. Potrivit unor surse, se va propune reținerea pentru 24 de ore și prezentarea în fața instanței pentru eliberarea unui mandat de arestare sub acuzația de distrugere. Potrivit acelorași surse, Cornel Cernoschi lucrase la vila celor două victime, pe când aceasta era în proprietatea altei persoane. Fostul proprietar i-a spus „urmașului lui Ștefan cel Mare” că beneficiarul lucrării este Gabriel Stanciu, fratele Lianei, astfel că Cernoschi i-a cerut banii acestuia. În urma refuzului, Cernoschi a dat foc mașinii celor doi soți, Liana Stanciu și Mihai Georgescu.

Liana Stanciu: „Mihai nu are nici o datorie la el. Acest individ e pericol public!”

Contactată de noi, Liana Stanciu ne-a declarat că soţul ei, Mihai Georgescu, nu îi datorează bani omului care i-a incinediat maşina. „Noi am cumpărat casa în care stăm în iulie 2008, în timp ce se afla în renovare, iar Mihai a vrut sa renunţe la echipa care lucra acolo. Şi a şi renunţat la oamenii aceia, inclusiv la acest om. Datoria nu este, practic, a lui Mihai, dar acest individ probabil că s-a legat de el pentru că este o persoană pe care toată lumea o ştie. Vă imaginaţi că, dacă noi am fi avut 2.000 de lei – adică 20 de milioane - datorie cuiva, vreodată, am fi aşteptat să ajungă la televizor povestea asta sau să-mi dea foc la o maşină de 30.000 de euro?! N-aş face aşa ceva niciodată! Adică, strâng milioane de euro pentru spitale (n.r.vedeta este cunoscută pentru campaniile sale sociale) şi nu mi-aş fi onorat eu o datorie a mea, personală? Nu se poate aşa ceva!”, a declarat pentru „Puterea” Liana Stanciu. Realizatoarea radio-TV mai spune că trece printr-o traumă şi se teme pentru siguranţa familie sale. „Este o chestiune pe care eu nu n-o înţeleg... Şi am rămas realmente şocantă! Eu sunt speriată, maică-sa e speriată, că a văzut maşina. Ea avut un atac vascular în urmă cu ceva timp, aşa că am încercat să o ţinem departe de necazul ăsta. Din păcate, a trecut pe lângă maşină şi a văzut-o... Maşina e devastată! Nu mă pricep, nu ştiu dacă mai poate fi salvat ceva din ea, dar toată partea din faţă e arsă cu o sticlă incendiară! Acest individ este un pericol public! Eu sunt speriată şi pentru mine, pentru familia mea, pentru că el ştie unde stăm, iar televiziunile şi radiourile nu-mi fac nici un serviciu arătând imagini cu povestea asta, poate le dau idei unor alţi nebuni. Şi repet, este o chestie pe care doar el o înţelege astfel. Mihai nu are nici o datorie la el, dimpotrivă, i-a dat 10 milioane să plece din casă, numai să plece! El a plecat, şi-apoi s-a întors spunând că mai vrea bani, că s-a prins că prostul îi dă. Mihai i-a spus că nu mai are ce să-i dea şi l-a invitat din nou să plece. Iar azi s-a trezit că mai vrea 20 de milioane şi că are o listă întreagă de datornici, aşa am înţeles că a declarat. E un pericol public acest individ. Eu nu mai sunt bună de nimic, de la 6 fără un sfert tremur într-una!”.

„Maşina va rămâne o pagubă în casa noastră”

Din păcate, maşina soţilor Georgescu nu avea asigurare, iar Liana nu crede că are şanse să recupereze banii pentru paguba suferită. „Aveam o Honda de 30.000 de euro, care nu mai avea asigurare acum, în perioada aceasta. Expirase leasingul acum un an – la leasing te obligă să plăteşti asigurări – şi nu am refăcut asigurarea. Iar de la el e clar că nu vom vedea niciodată bani să reparăm maşina sau să luăm alta. Maşina va rămâne o pagubă în casa noastră. Asta e, măcar să fie asta singura problemă!”, a încheiat Liana Stanciu. (Corina Stoica)


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639255-12-02

Mai multe imagini:
Mașina Lianei Stanciu și a solistului de la Bere Gratis, incendiată de „urmașul lui Ștefan cel Mare”
zoom
Mașina Lianei Stanciu și a solistului de la Bere Gratis, incendiată de „urmașul lui Ștefan cel Mare”
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MERI
01 Aug 2011

Nu-mi vine sa cred! Cand a avut probleme cu fetita (si sunt foarte sensibila la problema aceasta), au iesit nu stiu cati sa ceara ajutor pentru acestia 2, ca nu au bani. Chiar am dat si eu sms-uri. Si acum vedem ce avere au ! Vila, masina de 30.000 de euro! Pantru un sarac nu s-ar fi gasit asa repede atatia bani. Stiu ca Liana face acum un lucru bun, ajuta spitalele. Dar se pare ca numai pentru vipuri se gasesc imediat bani, desi acestia au destui, dar nu pot rupe din ceea ce au acumulat, trebuie sa ramana cu toata averea, iar altii sa-i ajute! Pacat ca se comporta foarte multi asa!
DONI
01 Aug 2011

Foarte bine i-a facut. Sa se invete minte sa plateasca datoriile. Sa nu-si bata joc de oameni care au muncit din greu pentru un derbedeu care s-a imbogatit. Asa trebuie facut cu borfasii, nu au pic de caracter. Au si gasit cui sa dea teapa, unui nevoias.
Random imageUltimele stiri


loading...