2019-02-17 18:53


MAIOR, fostul șef al SRI: „Îmi pare rău că generalul COLDEA s-a retras!”. Ce spune actualul ambasador în SUA despre scandalul declanșat de GHIȚĂ

 |  01:28
MAIOR, fostul șef al SRI: „Îmi pare rău că generalul COLDEA s-a retras!”. Ce spune actualul ambasador în SUA despre scandalul declanșat de GHIȚĂ

Ambasadorul României în SUA, George Maior, a declarat, într-un interviu difuzat sâmbătă seara de Digi 24, referitor la scandalul de la nivelul SRI care îl viza și pe el, alături de Sebastian Ghiţă şi Florian Coldea, că nu îşi reproşează absolut nimic. Maior afirmă totuși că îi pare rău că Florian Coldea a decis să se retragă, după ce a contribuit "enorm" la reformarea Serviciului.

”Eu am cooperat foarte bine cu acea anchetă care s-a desfăşurat în cadrul Serviciului. Eu am fost cel voluntar care am adăugat explicaţii suplimentare dacă a fost nevoie. Lucrurile au fost clare din punct de vedere al acelei cercetări. Zece ani de zile SRI a devenit unul dintre cele mai puternice din lume, respectate, credibile şi văd acest lucru şi aici, văd peste tot acest fapt”, a afirmat fostul director al SRI.

„Deci, nu am să îmi reproşez nimic şi îmi pare rău că domnul Coldea care a contribuit enorm de mult la reformarea acestui Serviciu s-a decis să se retragă. E tot ce pot să spun”, a mai spus ambasadorul României în SUA.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-12

TAGURI: coldea, ghita, george maior, sri, ambasador, sua
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ION
12 Feb 2017

Yo plang in continu dupa ce s a retras doctorre maior(are doctoratul luat sub indrumarea generalului izmana gabi oprea. Cine mai conduce rromania dak nu mai e dottore coldea?
ION
12 Feb 2017

Ii platim 250 de milioane pe luna pensie,dupa ce a luat mita si parandaraturi de la bastanul gita fara numar! Asta e stat de drept fi v ar mamele voastre ale dracu de gunoaie securistoide?
POLIAN TRECEANU
12 Feb 2017

10 ani de bataie de joc asupra tarii acesteia asta ati facut impreuna cu panarama aia de presedinte suspendat chiorul Ati facut numai rau acestei tari domnule fost director Urmare a ceea ce ati facut avem acum oameni si tineri in strada Ati fabricat dosare opozitiei lui psihopatul ala de basescu care a incalcat constitutia tot timpul Aceasta opozitie a ripostat in acelasi mod De ce tu incalci constitutia esti suspendat prin vointa populara si dupa ce sri ul il repune in drepturi ilegal el basescu se apuca si face dosare (dar numai opozitiei) pentru a se razbuna IL condamni pe Dragnea ponta sova dar pe dna kilovatt nu o deranjezi?
CINE VORBEA!
12 Feb 2017

Unul din SISTEM....ALOGEN, NU ROMÂN!
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...