2017-01-17 15:00

EVENIMENT


Mălina Olinescu s-a sinucis, aruncându-se de la etaj. VIDEO!

 |  07:36
Mălina Olinescu s-a sinucis, aruncându-se de la etaj. VIDEO!

Mălina Olinescu s-a sinucis luni dimineaţă, aruncându-se de la etajul şase al unui bloc din zona Gării de Nord din Bucureşti. Un bun prieten al acesteia, cântăreţul Călin Geambaşu, a declarat că artista s-ar fi sinucis după despărţirea de iubitul său.

Echipa SMURD a încercat să o resusciteze pe artistă timp de 30 de minute, însă a fost prea târziu. Pentru efectuarea autopsiei, trupul neînsufleţit a fost dus la Institutul de Medicină Legală.

"A ameninţat de mai multe ori că îşi va lua viaţa. Acum a făcut-o. De doi ani tot ameninţa că o face. Iubitul ei nu a înţeles-o pe deplin", a declarat Călin Geambaşu, potrivit

Mălina Olinescu, fiica Doinei Spătaru, s-a născut pe data de 29 ianuarie 1974, la Bucureşti și începe să cânte încă de la vârsta de 5 ani, participând apoi la numeroase festivaluri.

În 1996, Mălina se lansează cu "Şcoala Vedetelor" și participă la Festivalul de muzică uşoară de la Mamaia, unde obţine premiul III la secţiunea "Interpretare". Apoi, în 1998, Mălina câştigă Selecţia Naţională Eurovision şi reprezintă România la Birmingham, Anglia, cu melodia "Eu cred". Artista a mai obţinut Premiul I la secţiunea "Şlagăre" a Festivalului de la Mamaia (1997), Premiul I la secţiunea Interpretare a Festivalului "Cerbul de Aur" de la Braşov (1997) şi Premiul III la secţiunea "Creaţie" a Festivalului de la Mamaia (1998).

Mălina Olinescu a fost căsătorită, între 2000 şi 2007, cu Dan Stesco, component al trupei "Compact". Spunând că nu mai poate suporta "crizele de personalitate" ale soţiei sale, Stesco a depus cerea de divorţ în 2007.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-12-10

TAGURI: Mălina_Olinescu, sinucisComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image