2016-10-21 12:22

EVENIMENT


Mălina Olinescu va fi înmormântată lângă bunici

 |  14:03
Mălina Olinescu va fi înmormântată lângă bunici

Trupul Mălinei Olinescu a fost luat în această dimineaţă de la IML şi a fost dus la cimitirul Sfânta Vineri de pe Calea Griviţei. Mălina Olinescu va fi înmormântată mâine în groapa familiei Elena şi Vasile Spătaru, bunicii artistei.

Coşciugul a fost depus la capela bisericii unde se află şi mama cântăreţei. Numele artistei nu a fost scris încă pe piatră. Locuinţa în care şi-a trăit ultimele clipe de viaţă a aparţinut bunicilor Mălinei.„Din relaţia cu Boris, Doina a avut două fete gemene, Mălina şi Codruţa. Amândouă au fost crescute de bunici. Bătrânul Spătaru, a murit primul. Pe bunica ei o internase familia la un sanatoriu", au povestit oamenii din bloc, conform evz.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-02

TAGURI: Malina Olinescu, inmormantata, bunici, Sfanta Vineri, artistaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Protest. Grefierii din toată ţara îşi întrerup vineri activitatea Asociaţia Grefierilor din România a anunţat, într-un comunicat de presă, că grefierii din... 07 Oct 2016 | (0)
Sindicaliștii din sectorul sanitar renunţă la protestul programat vineri Federația Sindicală Hipocrat a informat joi, într-un comunicat de presă, că sindicaliștii din... Acum 21 ore | (0)