2017-01-21 23:39

EVENIMENT


Mama ucigaşă din Braşov: "Dumnezeu mi-a cerut să fac asta"

 |  12:37

Femeia din Braşov care şi-a ucis vineri bebeluşul de 6 luni le-a declarat anchetatorilor că gestul acesta a fost făcut pentru că Dumnezeu i-a cerut acest lucru. Monica Iudeanu a fost reţinută de autorităţi în urma audierilor de vineri seara, pentru a stabili circumstanţele în care aceasta şi-a omorât unul dintre cei şapte copii.

„Pe perioada anchetei, femeia a invocat versete biblice din Vechiul Testament care spun că «dacă îl iubeşti pe Dumnezeu, iubeşte-l pe aproapele tău şi oferă-l jerfă»", a afirmat, sâmbătă, procurorul Marcian Aldea, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie (TMF) Braşov. În prezent, femeia este însărcinată cu cel de-al optulea copil, deşi are doar 27 de ani. Monica Iudeanu face parte din cultul penticostal, care interzice metodele contraceptive şi avorturile.

La audieri, femeia de a declarat că cei doi copii mai mari, un băiat de opt ani şi o fetiţă de nouă ani, erau acasă în momentul comiterii crimei, însă i-a trimis într-o cameră din spate şi le-a spus să nu iasă de acolo până nu îi va chema ea."Cei doi copii mai mari erau acasă, însă nu au asistat la scenă", a spus purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, Lucreţia Teleki.

Băiatul de opt ani este cel care şi-a sunat tatăl, Iosif Iudeanu (38 ani), pe telefonul mobil şi l-a chemat acasă, bărbatul fiind plecat la Ghimbav, la părinţii lui, împreună cu ceilalţi trei copii, cu vârste cuprinse între trei şi şase ani, relatează Mediafax.

"După ce va fi examinată de medic se va stabili dacă era în deplinătatea facultăţilor mintale când a făcut atrocitatea. Dacă va fi găsită că a acţionat fără discernământ, atunci probabil va fi internată într-un ospiciu şi nu va face închisoare. Au fost cazuri de genul acesta când s-au comis fapte grave, iar autorii au fost găsiţi fără discernământ şi au ajuns la ospiciu", a mai spus purtătorul de cuvânt al Parchetului TMF Braşov.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-02

TAGURI: crima Brasov, bebelus ucis, penticostal, mama ucigasaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image