2019-04-26 03:14


MAREA face încă o VICTIMĂ! Un bărbat s-a înecat în mare, la 2 Mai; este al nouălea deces de la debutul sezonului estival

 |  13:21
MAREA face încă o VICTIMĂ! Un bărbat s-a înecat în mare, la 2 Mai; este al nouălea deces de la debutul sezonului estival

Un bărbat de aproximativ 40 de ani s-a înecat, duminică dimineaţă, în mare, în localitatea 2 Mai, trupul său fiind scos la ţărm de pompieri şi scafandri.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină, duminică dimineaţă, după ce un bărbat s-a înecat în localitatea 2 Mai, el fiind văzut plutind pe mare, cu faţa în jos.

La faţa locului s-a deplasat ambarcaţunea aflată în punctul temporar Mangalia. Echipa de intervenţie a ajuns la faţa locului, iar scafandrii au intrat în apă pentru recuperarea persoanei respective pe care au adus-o la ţărm. Cadrele medicale au stabilit că bărbatul în vârstă de 40 de ani era decedat.

Acesta este cea de-a noua persoană înecată în mare pe litoral de la începutul acestui sezon estival, alte peste 30 de persoane fiind salvate de la înec în acelaşi interval.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-05

TAGURI: mare, victima, inecat,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG