2019-01-20 19:21


Marian GODINĂ, mesaj pentru ministrul Carmen DAN după tragedia de la Suceava: „Sper să începeţi să faceţi pentru POLIȚIȘTI ceva mai mult...”

 |  18:30
Marian GODINĂ, mesaj pentru ministrul Carmen DAN după tragedia de la Suceava: „Sper să începeţi să faceţi pentru POLIȚIȘTI ceva mai mult...”

Polițistul Marian Godină, cunoscut pentru pozițiile sale publice exprimate în mai multe rânduri, susţine că incidentul din Gara Burdujeni din Suceava, unde un poliţist a fost înjunghiat mortal de un tânăr, este ”un caz izolat”, care nu putea fi prevenit nici dacă ministrul de Interne ar fi fost ”un absolvent de Harvard” sau poliţistul ar fi avut salariul mai mare, însă consideră că ministrul de Interne, Carmen Dan, ar trebui să înceapă să facă ”pentru poliţişti ceva mai mult decât a adresa mulţumiri” când îşi fac treaba şi condoleanţe când unul moare, informează News.ro.

Godină scrie, pe pagina sa de Facebook, că mai mulţi colegi i-au cerut să posteze ”ceva dur” împotriva lui Carmen Dan, în urma cazului înregistrat la Suceava, însă consideră că nu poate ”da” în ministrul de Interne, folosindu-se ”în mod abject de o tragedie de pe urma căreia o familie întreagă suferă”.

El mai arată că ceea ce s-a întâmplat în Gara Burdujeni din Suceava este ”un caz izolat”, care nu are vreo legătură nici cu neregulile din MAI, nici cu faptul că ministrul de Interne ”a fost secretară de şcoală generală”, nici cu faptul că poliţiştii nu au salarii mari.

”Acel caz, în care un tâmpit a omorât un poliţist din senin, pe la spate, pentru că aşa i-a trecut lui prin cap, nu poate fi pus pe spatele nimănui, nici măcar pe cel al ministrului de Interne. Putea fi ministru de Interne un absolvent de Harvard, un ministru extrem de competent. Ar fi schimbat asta cu ceva acea seară? Am fi putut avea legi ca în America. Ar fi fost altfel deznodământul? Nici asta nu cred. Dacă avea poliţistul salariul mai mare, nu l-ar fi omorât descreieratul acela? Eu consider că ce s-a întâmplat acolo este un caz izolat, care nu are vreo legătură nici cu neregulile din MAI, nici cu faptul că avem un ministru care a fost secretară de şcoală generală, nici cu faptul că nu avem salariile foarte mari”, scrie Godină.

Ce îi reproșează ministrului de INTERNE

El i-a transmis însă ministrului Carmen Dan că ar trebui să înceapă să facă ”pentru poliţişti ceva mai mult decât a adresa mulţumiri” când îşi fac treaba şi condoleanţe când unul moare.

”Iar dumneavoastră, doamna ministru Carmen Dan, deşi aţi spus că nu aveţi timp să citiţi ce postează Godină pe Facebook, sper să începeţi să faceţi pentru poliţişti ceva mai mult decât a adresa mulţumiri când ne facem treaba şi condoleanţe când unul dintre noi piere, pentru că am impresia că doar asta faceţi de când sunteţi ministru. Rămân la părerea că Statutul Poliţistului trebuie schimbat, că avem nevoie de legi care să ne protejeze mai mult şi că puteţi schimba asta. Că aveţi nevoie de timp pentru asta şi că nu puteţi face asta peste noapte, aşa cum aţi declarat, nu o cred, mai ales că ştiu că aţi semnat o OUG chiar peste noapte sau seară. Era chiar o OUG care proteja. Doar că îi proteja pe infractori, nu pe cei de partea legii”, mai afirmă poliţistul braşovean.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-23

TAGURI: marian godina, politist, suceava, carmen dan, ministrul de interne
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BABUIN
22 Iul 2017

Ce ai vrea ....sa iesi la pensie a doua zi dupa angajare ??? CHIAR NU MAI AVETI BUN SIMT DELOC...VOI POLITISTII SUNTETI CEI MAI MARI RECUPERATORI SICTIR
AMS
23 Iul 2017

In ziua de azi cu tehnica super sofisticata, se prepara oameni roboti peste tot in lume, tocmai pt. ca sa poata patrunde nebanuiti in orice colt ar dori si care fiind teleghidati cum s-ar spune, nu fac decat sa implineasca operatiunea care le-a fost data. Unii nu au voie sa se lase prinsi, altii trebuie sa se lase prinsi si inca sa-si mai recunoasca si vina, depinde de programul care actioneaza asupra lor si de care nimeni nu banuieste absolut nimic, sunt considetati nebuni sau teroristi, insa in realitate sunt oameni roboti..
AMS
23 Iul 2017

Politia ca si armata de altfel (atat cat a mai ramas din ea macar), trebuie sa invete sa apere tara si poporul, de la care se strang pt. plata salariilor lor banii, si nu doar pe cei de care sunt platiti si care parca s-ar trage din neam de hun si nu de dac...Tara inseamna si tot poporul roman care face parte din ea, iar de vointa poporului roman trebuie sa asculte cei care s-au pus in fruntea tarii si au solicitat votul poporului roman, inclusiv si armata si politia, tot in slujba poporului trebuie sa se angajeze, nu sa-i dea cu cizma-n gura, cand o vrea guvernul, platit ca si politia, tot numai din truda poporului...Daca guvernul se crede buturuga mare, sa nu uite ca poporul este buturuga mica, care oricand alaturi de poltie si armata poata rasturna buturuga cea mare!!!
MARIA
23 Iul 2017

sa le dea ministra cate un bodyguard si vreo 4ooo euro salariu pe luna atunci poate vor fi multumiti si GODINII din politie toti .sunt niste batausi SA-TI FACI CRUCE SI SA-TI SCUIPI IN SAN CAND TE OPRESTE VREUNUL
ALEX
23 Iul 2017

În unele țări din străinătate polițiștii au "stab vests" pentru a proteja împotriva unui atac cu cuțitul.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
23 Iul 2017

opreste-o la semafor pe CRATITAREASAlui DRC-nea si DA-I AMENDApentrru ca umbla fara creier in cap...si alta amenda ca sta cu vibratorul anal bagat in fund si pornit in timp ce conduce in trafic
Random imageUltimele stiri

loading...