2019-02-22 23:17


Marian Râlea NU A MURIT. Dana ROGOZ: Cine a scris știrea asta e un prost, UN IMBECIL

 |  10:19
Marian Râlea NU A MURIT. Dana ROGOZ: Cine a scris știrea asta e un prost, UN IMBECIL

"A murit Marian Ralea. Magicianul s-a stins cu o zi inainte sa implineasca 60 de ani", au scris mai multe publicatii, marti dimineata. Stirea a creat panica, multe site-uri au distribuit, insa totul nu este decat o stire falsa. Mai tarziu, stirea a fost dezmintinta.

Dana Rogoz, "Abramburica" i-a criticat pe jurnaliștii care au publicat acest fake news. Actrița a spus că l-a contactat pe îndrăgitul actor și a spus că este foarte bine. "Cine a scris "stirea" asta e un prost, un imbecil. Am vorbit adineaori cu Marian Ralea si e foarte bine. Doar ca nu intelege de ce il suna toată lumea să verifice dacă nu cumva a murit.....", a transmis Dana Rogoz.

Marian Ralea a intrat în direct la postul de televiziune care i-a anunțat moartea, Pro TV, declarând că este bine-mersi, la filmări, și că abia așteaptă să vină ziua sa de naștere și Crăciunul.  ”M-au sunat prietenii să vadă ce e cu mine. Sunt în viață și nici măcar nu am fost bolnav în ultima vreme. Sărbători fericite tuturor”, a declarat actorul Marian Râlea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-19

TAGURI: marian ralea, murit, dana rogoz, abramburica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TACHE
19 Dec 2017

Unde este PRO-TV-UL de altadata? In toate domeniile, profesionistii au fost inlocuiti de TFL-ISTI.
SCAUN MEDIA
13 Dec 2018

Așa e la ProsTeVe, canal exclusiv pentru prostit proștii, preferat de toți băsiștii, orbiți de faptul că "minte doar antenele"; dar așa sunt toate televiziunile pline de rahat de aia le și zice canale, prin acestea își programează "mental" sistemul slujitorii
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...