2018-11-18 04:16


Marica, în stare de şoc! Prietenul lui cel mai bun a provocat moartea unui angajat al Ambasadei SUA

 |  17:11
Marica, în stare de şoc! Prietenul lui cel mai bun a provocat moartea unui angajat al Ambasadei SUA

Alex,cel mai bun prieten al lui Ciprian Marica a fost implicat într-un accident rutier extrem de grav, în urmă cu doar câteva ore, în urma căruia, un motociclist a murit. Potrivit purtatorului de cuvînt al Poliţiei Ilfov, se pare că bărbatul de 44 de ani, care se afla la volanul maşinii lui Ciprian Marica, ar fi ieşit dintr-o curte şi nu a acordat prioritate, provocând astfel un grav accident.

„Autoturismul nu i-a acordat prioritate motociclistului. În urma impactului, acesta a murit. Şoferul a fost testat cu etilotestul, însă rezultatul a fost zero. O să stabilim cu exactitate viteza pe care o avea motociclistul pentru că acul vitezometrului nu este blocat”, a declarat comisarul sef Silviu Ruse. Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. Motociclistul care a decedat era angajat al Ambasadei SUA. "Da, într-adevar, este maşina mea. Cu un prieten al meu eram la tenis şi s-a dus să ia nişte rachete de acasă şi aşa s-a întâmplat" a declarat Ciprian Marica în direct la Antena 3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-03

TAGURI: Ciprian, marica, prieten, Alex, implicat, accident, grav, motociclist, mort, dosar, penal, angajat, ambasada, SUA
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...