2017-01-17 21:55

EVENIMENT


Marica: Ungureanu s-a înțeles cu Băsescu să mă denigreze. Președintele a fost înregistrat de acuzatorul meu

 |  15:18
Marica: Ungureanu s-a înțeles cu Băsescu să mă denigreze. Președintele a fost înregistrat de acuzatorul meu
LiderulSed Lex, Vasile Marica, a declarat public, după acuzațiile de corupție lansatela adresa sa de fostul șef al Vămii Giurgiu, Marius Ungureanu, că acesta apurtat negocieri, în perioada 4-14 februarie, cu președintele Traian Băsescu.Potrvit lui Marica, pentru acuzațiile făcute la adresa lui Marica, MariusUngureanu i-a cerut lui Băsescu să-l repună în funcție pe fostul șef al PolițieiGiurgiu, cercetat într-un dosar penal. Liderul sindical susține că Ungureanu aînregistrat discuția cu Traian Băsescu, iar acum președintele este șantajabil.În privința tablei de șah a corupției din vămi, prezentate de liderul Pro Lex,Vasile Lincu, Vasile Marica a spus că, de fapt, aceasta a fost creată deSebastian Lăzăroiu, consilierul lui Traian Băsescu.

Purtătorulde cuvânt al Administrației Prezidențiale, Valeriu Turcan, a precizat, pentruAntena 3, că „afirmațiile lui Vasile Marica sunt niște minciuni,”, iar „Ungureanunu s-a văzut niciodată cu Traian Băsescu”.

Fostulvameş Marius Ungureanu a comunicat prin poştă, Direcţiei NaţionaleAnticorupţie, denunţul său împotriva liderulului Alianţei "Sed Lex",Vasile Marica, pe care l-a acuzat de fapte de corupţie într-o conferinţă depresă de marţi. Denunţul lui Ungureanu a fostprimit şi înregistrat joi la DNA, sesizarea fiind trimisă prin poştă tot marţi.

Purtătorulde cuvânt al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Livia Săplăcan, ne declaraîn ziua conferinţei de presă, în care Ungureanu susţinea că a sesizat DNA cuprivire la mita luată de Vasile Marica, fără să se întâmple nimic, căprocurorii nu au primit, până la acea oră, nici o sesizare faţă de liderul sindical.De asemenea, Livia Săplăcan a precizat că Vasile Marica nu are calitatea deînvinuit sau inculpat în nici un dosar, la DNA.

Fostulşef al Vămii Giurgiu, Marius Ungureanu, a afirmat marţi, într-o conferinţă depresă organizată de Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor "ProLex", că de la angajaţi din vămi pentru ainterveni în promovarea şi menţinerea lor în funcţii. Ungureanu preciza că a făcut unautodenunţ în 2001, dar că nu a luat nimeni nici o măsură, "iar acum afăcut un nou autodenunţ la DNA cu privire la faptele de luare şi dare demită" referitoare la Marica.

Înconferinţa de presă de marţi, Marius Ungureanu a susţinut că liderul "SedLex", Vasile Marica, a luat mită de la angajaţi din vămi pentru promovareşi menţinere în funcţii, că a înfiinţat şi este principalul beneficiar alacestui sistem, existând o înregistrare în care care angajaţi de la VamaGiurgiu spun că sindicalistul dorea mai mulţi bani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-05-31

Mai multe imagini:
Marica: Ungureanu s-a înțeles cu Băsescu să mă denigreze. Președintele a fost înregistrat de acuzatorul meu
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

LUCAMARIUS
18 Feb 2011

acum stim ce urmeaza,masc atii,televiziune,catuse p t marica,tot tacamul basi st,iar codul munci va tre ce fara probleme,ungurean u este o rotita,frustratu l ala liga este omul lu b ase,cred ca o sa se repre zinte singur in sindicatu l lui care are vreo 20-25 de aderenti.

Adauga un comentariu

Random image