2018-12-10 02:37


Marius Petcu - prima audiere la DNA ca arestat

 |  16:28
Marius Petcu - prima audiere la DNA ca arestat

Liderulsindical Marius Petcu a fost adus la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA)pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat că a luat mită de la omul deafaceri Petre Scrieciu pentru ca firma acestuia să execute lucrările la uncentru pentru sindicate din Snagov.

, în arestulDirecţiei de Cercetări Penale, după ce instanţa supremă a decis ca acesta săfie arestat preventiv pentru 29 de zile.

Toţicei trei judecători din complet - Ioana Bogdan, Dorel Matei şi Anca Rotaru, ceadin urmă fiind şi preşedinte de complet - au considerat că se impuneîncarcerarea fostului lider al CNSLR - Frăţia.

Eldeclara că este dezamăgit de hotărârea instanţei şi că "."Cred cu tărie în dreptatea mea şi sper să mă întorc cât mai repede întreai mei", a spus liderul sindical.

În24 martie, liderul CNSLR-Frăţia, Marius Petcu, a fost prins în flagrant delict luând mită 40.000 de euro, o parte din baniiceruţi omului de afaceri Petre Scrieciu pentru ca firma acestuia să executelucrările la un centru pentru sindicate din Snagov.

Petcua fost reţinut atunci de procurorii anticorupţie, însă Curtea de Apel Bucureştia decis, în 25 martie, că liderul sindical poate fi cercetat în libertate,impunând în cazul lui măsura interdicţiei de a părăsi ţara, plus o serie dealte obligaţii. El a fost eliberat în seara zilei de 25 martie din arestul Direcţieide Cercetări Penale.

Deciziaa fost contestată de procurori la instanţa supremă, care a dispus arestareapreventivă a lui Petcu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-03-30
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ZIARIST1
01 Apr 2011

Foarte bine, sa fie bagat la bulau!!! Acum urmeaza sa fie purica?i si ceilalti lideri de sindicat, ca doar n-o fi asta singura exceptie:)))) Cu Marica asa, cu asta asa, dar cu ceilalti ce facem?
MENATWORK
01 Apr 2011

Asa-i ca nu s-a facut gaura-n cer ca asta-i la parnaie? O sa se obisnuiasca. La fel ca domnul senator Voicu. Si cum se vor obisnui Vintu, Nastase, Patriciu...
Random imageUltimele stiri


loading...