2018-12-13 08:26


Marţi, ziua cea mare pentru Dan VOICULESCU

 |  16:01
Marţi, ziua cea mare pentru Dan VOICULESCU

Tribunalul București va decide marți dacă admite cererea de eliberare condiționată depusă de omul de afaceri Dan Voiculescu. Acesta execută la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 10 ani închisoare primită în dosarul 'ICA', scrie Agerpres. Decizia tribunalului va fi una definitivă.

În urmă cu trei zile, Voiculescu a fost internat la Spitalul Universitar de Urgență București. Surse din cadrul unităţii spitaliceşti au declarat că afecțiunea pentru care a fost adus din penitenciar este "una serioasă". Deocamdată, el nu a fost supus unei intervenții chirurgicale, au adăugat sursele citate.

"Domnul Dan Voiculescu se află internat la Spitalul Universitar de Urgență București cu probleme serioase și vă aducem la cunoștință faptul că atât domnia sa, cât și familia și-au exprimat în scris dorința de a nu fi divulgate informații cu privire la starea de sănătate. Vă rugăm să luați act de aceste precizări și să înțelegeți că nu pot fi furnizate date cu caracter confidențial", se arată într-un comunicat postat pe site-ul spitalului.

Săptămâna trecută, Tribunalul București a judecat o contestație a DNA, după ce Judecătoria Sectorului 5 a admis, pe 9 iunie, cererea de eliberare formulată de Dan Voiculescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-17

TAGURI: dan voiculescu, tribunal, decizie definitiva, eliberare conditionata, dosar ICA
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...