2018-12-10 02:35


Mărturisirea lui CIOLOȘ: Mulți mă întreabă „DE CE nu te mai implici?”. Ce le răspunde fostul premier celor care îi cer acest lucru

 |  21:44
Mărturisirea lui CIOLOȘ: Mulți mă întreabă „DE CE nu te mai implici?”. Ce le răspunde fostul premier celor care îi cer acest lucru

Fostul premier Dacian Cioloș consideră că energia contestării trebuie canalizată într-o energie pozitivă a construcției. Acesta a fost prezent sâmbătă la Cluj, unde a participat ca speaker la conferința cu tema "Challenging tomorrow", organizată de TEDx Eroilor.

"Am primit în ultima perioadă foarte multe solicitări, aproape culpabilizatoare - 'de ce nu te mai implici?' - și vreau să spun că răspunsul pe care îl dau este acesta: cu toții trebuie să ne implicăm în mod activ, nu doar stând în fața calculatorului, nu doar dând like-uri, nici măcar doar ieșind în stradă. E un prim pas esențial să știi să îți aperi niște valori și principii, dar e nevoie de mai mult decât atât, energia asta a contestării, care e deja o formă de exprimare a unor așteptări vizavi de modul în care vrem să meargă societatea înainte, să o canalizăm într-o energie pozitivă a construcției. Sunt convins că această energie, cu imaginația pe care o avem și cu experiențele pe care le-am trăit fiecare, ne poate ajuta să găsim soluțiile cele mai bune împreună", a declarat Dacian Cioloș, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, România se află într-o fază de tranziție, de la o guvernanță piramidală, la una de rețea.

"Altfel spus, cred că în perioada următoare nu vom mai putea găsi soluții la problemele cu care ne confruntăm doar delegând responsabilitatea unor lideri, oameni politici care au făcut o meserie din activitatea de om politic, ceea ce nu cred că e un lucru bun, deci nu vom mai găsi soluții doar delegând unui grup de lideri conducerea societății, avem nevoie să ne asumăm noi, în grupurile noastre care trebuie puse în conexiune, ca să putem, împreună, să găsim soluții la problemele pe care le avem. În acest context e nevoie de implicarea fiecăruia, personal", a mai spus Dacian Cioloș.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-07

TAGURI: ciolos, marturisire, cluj, tedx
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALEX
07 Mai 2017

Da Ciolos salvatorule, implikte! Guvernarea Ciolos a fost cel mai mare dezastru kre s a abatut asupra Romaniei .Vrem iar gunoaie ongiste ministri si secretari de stat! Hai iar la putere Soros si restul gunoaielor!
IURASCU LAURENTIU
07 Mai 2017

S a implicat cu varf si indesat domnul Julien ! A strans gunoaie de pe pasuni a taiat ajutoare la copii bolnavi apoi fara acordul parlamentului a alocat inainte de CRACIUN IN 2016 (CA HOTII)fara sa stie nimeni 4 miliarde de euro pentru avioane El si celalalt"geniu"" iohaniss
@IURASCU L.
07 Mai 2017

Corect! DOUĂ GUNOAIE UMANE ȘI POLITICE!
ANONIM
07 Mai 2017

CIOLOS CU CEI 1,5 NEURONI E VAI MAMA LUI ESTE O UNEALTA, O COADA DE TOPOR , O SCULA MANEVRABILA, A MAFIOTILOR. NU ARE NICI CEL MAI MARUNT LUCRU FACUT DINTR-O FUNCTIE PUBLICA.EL CA SI PONTA, NASTASE, DRAGNEA, PETRE ROMAN, PROSTARICEANU, VODCAROIU, GRINDEANU, BOC, ETC SUNT STRIGOII SI GHINIOANELE POPORULUI ROMAN.
Random imageUltimele stiri


loading...